Чортків online

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ВІТАЛІЙ БЕЗГІН ПОБУВАВ НА СЕСІЇ ЧОРТКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 
Народний депутат України, голова підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Віталій Безгін вкотре приїхав до Чорткова та побував на засіданні сесії Чортківської міської ради.
«Чортків – моє одне з найбільш улюблених міст на Галичині. Радий вкотре, вже втретє, побувати тут та поспілкуватись із вами. Готовий вислухати усі ваші питання та сподіваюсь, що розмова вийде цікавою та конструктивною для нас», – зауважив Віталій Безгін.
Депутати Чортківської міської ради запитували народного обранця про законопроект «Про службу в органах місцевого самоврядування», над яким зараз триває експертне обговорення, дізнавшись, які нововведення можуть з’явитись у місцевому самоврядуванні України вже найближчим часом.
Також йшлося про грошове забезпечення військовослужбовців, яке зараз активно обговорює суспільство; про мобілізаційні заходи держави, зокрема кампанію «Гвардія Наступу»; про міграцію та еміграцію українців, котрі змушені були покинути свої домівки, тікаючи від війни.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту