Чортків online

ВІЧ-НА-ВІЧ: МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗУСТРІВСЯ ІЗ ЖИТЕЛЯМИ БАГАТОПОВЕРХІВКИ ПО ВУЛ. Й.СЛІПОГО, 2А

 
Вчора ввечері, 8 березня, міський голова Чорткова Володимир Шматько зустрівся із жителями ОСББ, що по вул. Й.Сліпого, 2А. Про що говорили та про що домовились у результаті – читайте далі.
Для розуміння – дана багатоповерхівка розташована навпроти поліклінічного відділення Чортківської центральної міської лікарні. Чимало жителів Чорткова неодноразово звертались до керівництва міста із проханням зробити зупинку громадського транспорту на цій вулиці, щоб можна було зручно дістатись до нашої головної медичної установи.
Тепер, коли Чортків завдяки активній міжнародній співпраці із закордонними містами-побратимами безкоштовно отримав декілька пасажирських автобусів, буде змога перепланувати один із діючих автобусних маршрутів (або ж створити новий) таким чином, щоб жителі різних мікрорайонів міста мали змогу дістатись комунальним громадським транспортом до Чортківської лікарні.
Очевидно, що паспорт маршруту пасажирських перевезень, котрий передбачає створення автобусної зупинки, встановлення відповідних дорожніх знаків, власне планування самого маршруту автобуса – це робота не одного дня, втім вона вже триває.
Тож мешканці ОСББ, що розташоване у безпосередній близькості до дороги по вул. Й.Сліпого, запитували, у яких конкретно межах проектуватимуть зупинку громадського транспорт та що ще буде передбачено проектом. Міський голова Чорткова запевнив, що окрім облаштованої відповідно до усіх вимог зупинки, там вимостять тротуар з бруківки, проведуть благоустрій прилеглої території, висадять декоративні дерева, якщо цього забажають мешканці будинку.
Окрім того, Володимир Шматько звернув увагу ще на інше питання, над яким зараз активно працює місцева влада – наведення порядку із сміттєвими контейнерами поруч із багатоквартирними будинками. Нагадаємо, що відповідно до нашої стратегії поводження із ТПВ великі сміттєві контейнери не можуть знаходитись біля проїжджої частини. Адже чим часто користувались недобросовісні люди, особливо мешканці прилеглих сіл, які їдучи рано на роботу, викидали сміття, нічого за це не сплачуючи. Тому кожен багатоквартирний будинок повинен мати власний закритий сміттєвий майданчик на власній внутрішній території, до котрого матимуть доступ лише жителі будинку та працівники «Чортківського ККП», які забиратимуть відходи.
Також жителі будинку звернули увагу на те, що в післяобідній час по вул. Й.Сліпого водії часто дозволяють собі суттєво перевищувати швидкість, тим самим наражаючи на небезпеку пішоходів, а особливо дітей. Міський голова пообіцяв вивчити та вирішити дане питання.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту