Чортків online

ЧОРТКІВСЬКИЙ «ДІМ МИЛОСЕРДЯ» ОТРИМАВ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ З ШВЕЙЦАРІЇ

Чортків продовжує отримувати гуманітарну допомогу від українців зі всього світу. Цього разу багато медикаментів, дорослий та дитячий одяг, дитяче харчування, іграшки передали із Швейцарії для благодійної організації «Дім милосердя», що діє при Бучацькій єпархії УГКЦ.
Чортків’янка Ярослава Ясенчук-Павліковська, яка зараз тимчасово проживає закордоном, разом із Олегом Кощуком (народився та виріс у Швейцарії, але батьки – українського походження) та швейцарцями змогли організувати таку потрібну для «Дому милосердя» допомогу. Адже там проживають і люди з інвалідністю, і десятки вимушених переселенців.
Зібравши гуманітарний вантаж, вони звернулись до міського голови Володимира Шматька та Чортківської міської ради із проханням організувати логістику із кордону до Чорткова. Все було зроблено у найкоротші терміни: із польського кордону гуманітарний вантаж забирав Володимир Пандрак із дружиною, а автомобіль та пальне надав Григорій Данилишин (ПАП «Добробут»).
Українці вкотре показують всьому світу свою єдність та намір боротись до кінця. Допоки всі окупанти, що ступили на нашу землю не будуть знищені, ми не зупинимось. Працюємо до перемоги!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту