Чортків online

ЧОРТКІВ ПРИДБАВ НИЗЬКОПІДЛОГОВИЙ УКРАЇНСЬКИЙ АВТОБУС ATAMAN!

 
Сьогодні, 17 березня, напередодні Дня працівників ЖКГ і побутового обслуговування громадян до Чорткова прибув новий низькопідлоговий пасажирський автобус ATAMAN A092H6. Цей автобус стане третім у комунальному автопарку. Вартість автобуса – 2 млн 895 тис. грн. Коли він виїде на дороги Чорткова та яким маршрутом курсуватиме – згодом повідомимо додатково.
ATAMAN A092H6 – міський автобус I класу, виготовлений вітчизняним виробником ПАТ «Черкаський автобус», лідер вітчизняного автобусного будування. Модель нова, адже випускається лише з 2016 року. В автопарках усіх обласних центрів України вже давно є АТАМАНи. Автобуси українського виробника курсують і за кордоном. Обирають їх завдяки технічним можливостям і довготривалому користуванню: екологічний клас АТАМАНів – Євро 5, японський двигун ISUZU 4HK1, контрольна витрата палива під час руху з постійною швидкістю 60 км/год, 14,5л/100 км. Загальна пасажиромісткість – 52 людини.
Автобуси доступні для користування людьми з інвалідністю та батьками з дітьми, адже обладнані пандусом. Просторий салон з хорошим повітрообміном, зручними посадковими місцями. Комфорт пасажирів забезпечується у будь-який час року. Розробники даного автобуса запевняють: якщо користуватися ним відповідно до прописаних технічних норм, двигун не потребуватиме ремонту при пробігові до 1 млн км.
Нагадаймо, на балансі КП «Благоустрій», яке тепер займається в тому числі пасажирськими перевезеннями, має на балансі вже 3 автобуси. Один мікроавтобус для громади Чорткова передали із дружньої Латвії завдяки сприянню Надзвичайного та Повноважного посла України у Латвії Олександра Міщенка. Інший – великий низькопідлоговий пасажирський автобус TEMSA – отримали у подарунок від міста-побратима французького Безьє та міського голови Робера Менара.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту