Чортків online

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЧОРТКОВА 1977-1982 РОКІВ ОМЕЛЯН РЕШЕТАР СВЯТКУЄ 85-ЛІТТЯ!

 
Сьогодні, 21 березня, поважний ювілей – 85-ліття – святкує міський голова Чорткова 1977-1982 років Омелян Васильович Решетар. Очільник Чортківської громади Володимир Шматько, начальниця управління культури та мистецтв Олеся Нісевич разом із колективом Центру культурних послуг ім. Катерини Рубчакової завітали у гості до сім’ї Решетарів та привітали Омеляна Васильовича зі святом.
«Омеляне Васильовичу, щиро вітаємо вас! У першу чергу дякуємо за ті всі добрі справи, які ви зробили для міста та його жителів за час вашої каденції. Колишніх міських голів не буває, бо знаю, що ви досі переймаєтесь життям міста. Бажаємо вам і надалі бути активним громадянином, здоров’я міцного та довгих літ життя!», – у вітальному слові зазначив Володимир Шматько, а артисти ЦКП ім. Катерини Рубчакової привітали ювіляра декількома красивими піснями.
Гордість Омеляна Васильовича – його дружина – пані Леся, із якою вони разом прожили вже 61 рік, розповідала про свого чоловіка лише хороше. Каже, ніби вчора, 8 березня 1962 року познайомились на танцях у Залізцях (колишній Зборівський район). Одружились вже через два місяці після першої зустрічі. У затишному будиночку по вул. Зелена подружжя мешкає вже 42 роки.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту