Чортків online

СТАЛА ВІДОМА ЦЬОГОРІЧНА ДАТА ПРОВЕДЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ

Як повідомляє Міністерство освіти і науки України, затверджено календарний план організації та проведення у 2023 році національного мультипредметного тесту (НМТ).

👩‍🏫 Тестування проходитиме у дві сесії:
✅ основна: 5 червня – 23 червня;
✅ додаткова: 11–24 липня.
👩‍🏫 Реєстрація осіб для участі в основній сесії НМТ розпочнеться 3 квітня і триватиме до 3 травня 2023 року.
👩‍🏫 До 7 травня 2023 року зареєстрований учасник зможе в персональному кабінеті внести зміни (вибрати інший предмет додаткового блоку чи змінити населений пункт в Україні/ за кордоном, у якому він бажає пройти НМТ).
👩‍🏫 У додатковий період (5–12 червня) зможуть зареєструватися особи, які не змогли з поважних причин зареєструватися для проходження НМТ під час основного періоду реєстрації; реєструвалися в основний період реєстрації, але яким було відмовлено в реєстрації для участі.
📍 Не пізніше ніж за десять календарних днів до початку проведення основної сесії НМТ для зареєстрованих учасників з’явиться можливість завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. Учасники ж додаткової сесії НМТ матимуть змогу дізнатися про дату, час і місце проведення тестування не пізніше ніж за три календарних дні до проведення додаткової сесії НМТ.
📍 Інформацію про результати основної сесії НМТ за шкалою 100–200 балів буде розміщено на персональних сторінках учасників тестування до 28 червня 2023 року, додаткової сесії – до 29 липня 2023 року.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту