Чортків online

Увага конкурс!

Чортківська міська рада оголошує конкурс

на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів

 Відповідно до вимог ЗаконівУкраїни «Про житлово-комунальні  послуги»,«Про відходи», керуючись ст.30, ч.1 ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Чортківської міської ради з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану території Чортківської міської територіальної громади, оголошує конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів від населення, підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання на території Чортківської міської територіальної громади.

Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Чортківської міської ради.

Юридична адреса: Тернопільська обл.,м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, буд.21, 48500. Додаткова інформація за тел. (03552) 2-27-98, 2-06-35.

Підстава для проведення конкурсу: Рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 15березня 2023 року №62.

Місце і час проведення конкурсу: приміщення Чортківської міської ради, м.Чортків, вул. Т. Шевченка, 21, каб.№6.Дата: 25 квітня 2023 року о 11:00год.

Основні кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

Характеристика території: Послуги з вивезення твердих побутових відходів надаються на території Чортківської міської територіальної громади.Загальна площа громади 127,5км2. Середня відстань до об’єктів поводження з відходами:

с. Біла -7,8км;с. Скородинці- 15 км;с. Бичківці – 24 км.;с. Росохач – 16 км.;

с. Пастуше – 7 км.;с. Переходи – 11 км;с. Горішня Вигнанка – 7км.

            Місцем видалення твердих побутових відходів, що використовується під накопичення побутових відходів є полігон твердих побутових відходів у м.Чортків по вул.Ягільницька. Рік введення в експлуатацію 1973. Визначення місця поводження з відходами може здійснюється виконавцем самостійно.

Подати конкурсні пропозиції можна особисто або поштою на адресу:

Тернопільська область, місто Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21, Управління комунального господарства Чортківської міської ради.

         Кінцевий термін подання конкурсних пропозицій: 24.04.2023 до 17:15год.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту