Чортків online

ПІДТРИМУЄМО ТИХ, ХТО ПРАЦЮЄ НА ЗЕМЛІ: ЯК ОТРИМАТИ ГРОШОВІ ВИПЛАТИ?

 
Повномасштабна війна московитів проти усього українського народу триває вже понад рік. Ми не маємо права дати слабинку, тож потрібно надалі працювати, допомагати війську та робити все можливе для перемоги. У цей складний час, коли важлива кожна гривня, керівництво Чортківської громади спільно з депутатським корпусом вирішили допомогти тим, хто попри усе залишається в Україні та важко працює на землі.
 
Відповідно до ухваленої на сесії Чортківської міської ради «Програми комплексного розвитку сільського господарства Чортківської міської територіальної громади», на отримання фінансових виплат із бюджету Чортківської громади можуть претендувати жителі громади, особисті селянські господарства, сімейні фермерські господарства, які вирощують певні зернові чи овочеві культури, займаються плодово-ягідними культурами чи планують спорудити теплицю.
 
Якщо конкретніше, то:
🔹Сімейні фермерські господарства можуть отримати грошову дотацію у розмірі 5000 грн за 1 га на вирощування гречки, проса, гороху, картоплі, моркви, цибулі, буряку червоного та капусти.
🔹Суб’єкти господарювання, жителі громади та особисті селянські господарства, які мають у користування від 0,5 до 2 га землі, можуть отримати відшкодування у розмірі 50% (але не більше 50 тис. грн) вартості сертифікованого садивного матеріалу плодово-ягідних культур.
🔹Також суб’єкти господарювання та особисті селянські господарства можуть отримати до 50 тис. грн із бюджету громади на спорудження теплиці.
 
Якщо ви хочете скористатись відповідною програмою та отримати дотацію із бюджету громади, а також у випадку виникнення додаткових запитань – просимо телефонувати у відділ економічного розвитку та комунального господарства за номером 068-161-43-99.
На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту