Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного та регламенту роботи шістдесят шостої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 31 березня 2023 року

    ПРОЕКТ 

порядку денного та регламенту роботи  шістдесят шостої  сесії  Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 31 березня  2023 року

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 09 липня 2021року №551.

2.Про роботу комунального підприємства « Благоустрій» за 2022рік.

3.Про роботу комунального підприємства « Ритуальна служба» за 2022рік.

4.Про роботу комунального підприємства « Міськсвітло» за 2022рік.

5.Про роботу комунального підприємства «Парковий культурно – спортивний комплекс» за 2022рік.     

6.Про  виконання Програми підтримки благодійної організації «Дім милосердя» за 2022рік.

7.Про хід виконання  в 2022році Програми соціальної підтримки малозахищених верств громадян Чортківської  міської територіальної громади  «Турбота» на 2021-2023роки.

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 14 лютого2023р №1262.

9 Про хід виконання в 2022 році Програми підтримки обдарованих дітей Чортківської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

10.Про звільнення від плати за теплопостачання та газ, який використовується для обігріву приміщення харчоблоків їдалень закладів загальної середньої освіти ФОП  Піхуник Юрій Михайлович.

11.Про затвердження перспективної мережі закладів освіти Чортківської міської ради на 2023-2024роки.

12.Про внесення змін до штатного розпису Чортківського міського комунального закладу          « Палац дітей та юнацтва» Чортківської  міської  ради.

13.Про затвердження Програми діяльності «Університету третього віку» в Чортківській міській територіальній громаді на 2023рік

14.Про  хід  виконання в 2022році Програми збільшення статутного капіталу КП « Міськсвітло»   на 2022-2023роки.

15.Про внесення змін до рішення  міської ради від 24 грудня 2020року №117 «Про затвердження програми « Питна вода міста Чорткова на 2021-2023 роки».

  1. Про затвердження рішення виконавчого комітету міської ради від 29 грудня 2022р № 433  «Про  надання дозволу комунальному підприємству « Ритуальна служба»  на передачу комунального майна».

17.Про  затвердження розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва об’єктів у 2023році.

18.Про внесення змін  до рішення міської ради від 09 грудня 2022року  №1163 «Про затвердження Програма цифрової трансформації  Чортківської міської територіальної громади  на 2023- 2025 роки.

19.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №88 « Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки на території Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки»

20.Про затвердження Програми «Поліцейський офіцер громади» Чортківської  міської територіальної громади на 2023-2025 роки.

21.Про внесення змін до рішення міської ради від 09 грудня 2022 року №1157 “Про затвердження Програми комплексного розвитку та підтримки сільського господарства Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025 роки»

22.Про надання дозволу на  безоплатну передачу майна.

23.Про надання дозволу на укладення договору оренди комунального майна між Чортківською міською радою та Тернопільською обласною організацією Товариства Червоного Хреста

24.Про надання дозволу на   передачу майна з комунальної  власності  у державну власність.

  1. Про надання дозволу на списання основних засобів.

26.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020року № 89 «Про затвердження Програми «Милосердя на 2021-2023 роки»»

27.Про внесення змін до основних фінансових показників підприємств на 2022рік та затвердження звітів про виконання фінансових планів комунального некомерційного підприємства « Центр первинної медико – санітарної допомоги» Чортківської міської ради, комунального некомерційного підприємства «Чортківська центральна міська лікарня» Чортківської міської ради, комунального некомерційного підприємства « Чортківська міська стоматологічна поліклініка» Чортківської міської ради  за  ІV квартал 2022року та за 2022рік.                                                     

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 84 «Про затвердження Програми розвитку й підтримки сфери надання адміністративних послуг на території Чортківської міської територіальної громади Тернопільської області на 2021-2023роки» в редакції рішення міської ради від 23 грудня 2021 року №829.

 

  1. Про внесення змін до Статуту КНП «Чортківська міська стоматологічна поліклініка» Чортківської міської ради 

30.Про затвердження Статуту Музейної резиденції Чорткова Чортківської міської ради у новій редакції.                                                     

31.Про внесення змін до  рішення міської ради від 24 грудня 2020року №131 «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023роки» із внесеними змінами.

  1. Про затвердження Угоди про партнерську співпрацю

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 09 грудня 2022 року №1211 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2023 рік».

 

  1. Про звернення депутатів Чортківської міської ради до Президента України щодо повернення (накладання вето) до Верховної Ради України з пропозиціями проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності» (№5655 )

 

  1. Про затвердження Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами на території Чортківської міської територіальної громади та Порядку визначення розміру плати за право тимчасового користування місцями (для розміщення рекламних засобів) на території Чортківської міської територіальної громади

36.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Залізнична, 125, м. Чортків.

37.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Копичинецька, м. Чортків.

38.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури по вул. Сім’ї Юрчинських, 33, м. Чортків.

 

39.Про надання дозволу ( відмову) *** в укладенні договору оренди землі на новий строк.

40.Про надання дозволу *** на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Галицькій, ***, в м. Чорткові Тернопільської області.

41.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (КТП) в с.Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

42.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (КТП) в с.Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

43.Про надання дозволу ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій по вул. Вітовського, 7 в м.Чорткові Тернопільської області.

44.Про надання дозволу ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій в с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

45.Про надання дозволу *** на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул.Чорний Ліс – бічна, *** в с.Переходи Чортківського району Тернопільської області.

46.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, розташованої по вул.Карпина,33 за межами населеного пункту с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

47.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, розташованої за межами населеного пункту с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

48.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, розташованої за межами населеного пункту с.Переходи Чортківського району Тернопільської області.

49.Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, що підлягає передачі у власність шляхом викупу по вул.Нова Штокалівка,2 в с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

50.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

51.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с.Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

52.Про затвердження *** технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки, розташованої по вул. Павла Тичини, ***в м. Чортків Тернопільської області.

53.Про затвердження *** технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки, розташованої по вул. Польна, ***в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування релігійній громаді «Парафія Преображення Господнього» міста Чортків Бучацької єпархії Української Греко-Католицької Церкви» по вул. Копичинецька в м.Чортків Тернопільської області.

55.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, Територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Чорткова, по вул. Євгена Коновальця, 13А в м.Чортків Тернопільської області.

56.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється ***, ***, *** по вул. Копичинецька, ***в м.Чортків Тернопільської області.

57.Про продаж земельної ділянки площею 0,0287 га, по вул. Володимира Пітушевського,8 в м. Чорткові Тернопільської області.

58.Про продаж земельної ділянки площею 3,1000 га, по вул.Камінна,20 за межами населеного пункту с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

59.Про продаж земельної ділянки площею 3,4942 га, за межами населеного пункту с.Пастуше Чортківського району Тернопільської області.

60.Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянку комунальної власності сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту с.Росохач Чортківського району Тернопільської області.

61.Про продаж на земельних торгах права оренди на земельну ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення площею за межами населеного пункту с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

62.Про внесення змін в рішення міської ради від 04.02.2022 р. № 966.

 

  1. Різне

 

 

                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту