Чортків online

ГРАНТ У РОЗМІРІ 50 ТИСЯЧ ЄВРО НАДАДУТЬ ЧОРТКОВУ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

Перукарський салон, ательє з ремонту одягу, майстерня з ремонту взуття – саме ці послуги будуть доступними для мешканців та гостей громади у центрі соціального обслуговування, котрий планують відрити на базі гуртожитку для вимушених переселенців, що біля гімназії імені Романа Ільяшенка.
Проєкт даного центру соціального обслуговування презентувала Чортківська міська рада на онлайн конференції, що була присвячена запуску реалізації «Програми з реагування та оновлення для відібраних муніципалітетів України та Молдови».
Загалом на участь у проекті подали 153 заявки із різних українських міст. Організатори підтримали лише 13 із них, серед яких – ініціатива Чортківської міської ради щодо створення центру соціального обслуговування. Загальна сума грантових коштів (подарунку), котрі виділять для створення центру соціального обслуговування, – 50 тисяч євро.
Варто зазначити, що центр соціального обслуговування це не лише більш доступні послуги для мешканців громади, але й нові робочі місця та можливість вимушеним переселенцям реалізувати себе в тій чи іншій галузі.
Реалізація проєкту стане можливою за підтримки спільної ініціативи ЄС та ПРООН Програми з реагування та оновлення «Мери за економічне зростання»(M4EG), відбірковий комітет якої, рекомендував проєктну пропозицію Чортківського муніципалітету для реалізації у 2023 році.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту