Чортків online

ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР ПЕРЕЇХАВ У ПОВНІСТЮ ВІДРЕМОНТОВАНЕ ПРИМІЩЕННЯ

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр», котра раніше працювала на базі гуртожитку, що біля гімназії імені Романа Ільяшенка, переїхала у відремонтоване приміщення по вул. Володимира Великого, 2В (приміщення закладу дошкільної освіти №9).
Задля комфорту вихованців та працівників тут відвели декілька навчальних кімнат, котрі повністю перепланували, відремонтували та обладнали всім необхідним для корекційних занять.
Відтак кожен із спеціалістів, що працює із дітками, – логопед, психолог чи реабілітолог має окремий кабінет, де може проводити індивідуальні заняття. Є в новому приміщенні і кімната сенсорної інтеграції, і зала, де дітки зможуть виконувати фізичні вправи із спеціалістом.
За словами начальниці управління освіти, молоді та спорту Людмили Поліщук, для ремонту із бюджету громади виділили понад 600 тисяч гривень. За ці кошти старі навчальні кабінети перепланували, поштукатурили та пофарбували стіни, замінили батареї, встановили нові двері, обладнали санвузол, постелили ламінат тощо. Одним словом, зробили усе можливе, щоб діткам було комфортно та затишно. На даний момент завершуються роботи щодо обладнання пандуса при вході у приміщення.
Нагадуємо, що інклюзивно-ресурсний центр – це освітній заклад, який забезпечує рівні можливості навчання та розвитку для усіх дітей, включаючи дітей з особливими освітніми потребами.
Окрім того, до ІРЦ можуть звернутися батьки дітей, котрі мають на меті визначити рівень розвитку дитини, її сильні сторони, отримати рекомендації та консультації фахівців. Для цього звертайтеся за телефоном: 0668708180
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту