Чортків online

У МІСЬКІЙ РАДІ ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ АКЦІЇ «ВІДСОРТУЙ СМІТТЯ ТА ДОПОМОЖИ ЗСУ» І НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ

 
Сьогодні, 11 квітня, у Чортківській міській раді підбили підсумки екологічної акції «Відсортуй сміття та допоможи ЗСУ», що тривала у нашій громаді від початку січня. Дитячі садочки та школи всієї Чортківської громади змагались між собою – хто ж більше збере та відсортує паперу і пластику?
Енергоменеджерка Чортківської міської ради Яна Бондаренко подякувала щиро усім освітнім закладам громади, як керівникам, які змогли зацікавити школярів і вихованців садочків формувати нові екологічні звички, так і дітям, які безпосередньо робили результат. Також пані Яна висловила сподівання, що навіть після завершення акції діти сортуватимуть відходи, бо це насправді важливо для нас, для нашої країни, для нашої планети. Тому баки для роздільного збору сміття залишаться у всіх освітніх закладах громади!
За три місяці, поки діяла акція, учні шкіл та вихованці ДНЗ громади зібрали.. 5 641 кг паперу та картону, а також 392 кг пластику! Більше того – учні та дошкільнята Бичківської філії з дошкільним відділенням проявили ініціативу та створювали із відсортованого картону та металевих бляшанок окопні свічки для наших захисників.
Спершу подяками Чортківського міського голови за відповідальне ставлення та проведення організаційно-виховної роботи з дітьми нагородили представників дошкільних навчальних закладів та закладів загальної середньої освіти.
А далі підійшли до головного – нагородження переможців та призерів акції грошовими сертифікатами та солодощами.
Серед дитячих садочків:
✅ 1 місце – Білівський заклад дошкільної освіти (сертифікат на суму 10 000 грн).
✅ 2 місце – Дошкільний навчальний заклад №1 «Золота рибка» (сертифікат на суму 8 000 грн).
✅ 3 місце – Росохацький заклад дошкільної освіти (сертифікат на суму 5 000 грн).
Серед шкіл:
✅ 1 місце – Чортківська ЗОШ №5 (сертифікат на суму 25 000 грн).
✅ 2 місце – Скородинська філія з дошкільним відділенням (сертифікат на суму 20 000 грн).
✅ 3 місце – Чортківська гімназія №3 ім. Романа Ільяшенка (сертифікат на суму 10 000 грн).
Окрім того, за виявлений творчий підхід, вмотивованість в акції «Відсортуй сміття та допоможи ЗСУ» та виготовлення окопних свічок для воїнів сертифікат на 5 000 гривень отримала Бичківська філія з дошкільним відділенням.
Як згодом пояснила начальниця управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Людмила Поліщук, грошові сертифікати навчальні заклади зможуть використати на покращення енергоефективності.
Також, користуючись нагодою, директори шкіл громади забрали для учнів 2-4 класів, батьки яких боронять Україну від окупантів або ж загинули в боях, рюкзаки із повним набором канцелярських товарів від фонду «UNICEF».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту