Чортків online

ДО ВЕЛИКОДНЯ ПРОДУКТОВІ НАБОРИ ОТРИМАЮТЬ 1015 МЕШКАНЦІВ ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

 
Вже за доброю традицією напередодні величного християнського свята – Воскресіння Христового – у Чортківській громаді великодні продуктові набори роздають людям, котрі найбільше потребують підтримки у цей складний для всієї країни час. Цьогоріч Чортківська міська рада закупила та сформувала 1015 продуктових наборів!
 
✅Отож, 650 великодніх наборів закупило управління соціального захисту та охорони здоров’я. Кожен набір складається із ковбаси, паски, макаронів, борошна, олії, гречки, рису, цукру, чаю, шпротів в олії та масла. Загальна вартість – 325 тисяч гривень. Ці набори отримають:
✔️люди з інвалідністю І та ІІ групи, розмір пенсії (допомоги) яких не перевищує 4 000 грн;
✔️люди з інвалідністю І та ІІ групи з числа внутрішньо переміщених осіб;
✔️вихованці Чортківського міського комунального центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Дорога в життя»;
✔️сім’ї загиблих захисників та захисниць України.
 
❗️Для отримання просимо звернутись у Чортківську міську раду протягом четверга та п’ятниці (13-14 квітня) з 8 до 17 год. із паспортом та пільговим посвідченням. Зауважимо, що отримати набір може ваш родич, який пред’явить ваші документи.
 
✅320 продуктових наборів придбав територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Чорткова для своїх підопічних. Більшість із них – одинокі пенсіонери, люди з інвалідністю, малозабезпечені, потребують постійного догляду, є і прикуті до ліжка. До них не так часто навідуються, для більшості з них їхня кімната – це їхній світ… Тому щоразу так радо вони зустрічають соціальних працівників, які ними опікуються, особливо напередодні Великодніх свят.
 
Кожен пакунок містить рис, макарони, борошно, шпроти, масло, чай, олію, печиво, гречку, вівсяні пластівці, паску, ковбасу та майонез. Вартувало придбання продуктів 139 тисяч гривень.
 
✅Ще 45 Великодніх продуктових наборів придбала служба у справах дітей Чортківської міської ради для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та тих, які опинилися в складних життєвих обставинах. У кожному наборі є ковбаска, паска, сік, олія, макарони, масло, сардини, сир, гречка, майонез, кетчуп, гірчиця та чай. Вартували продукти 28 300 гривень.
 
*на фото зразок продуктового набору, який закупила служба у справах дітей

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту