Чортків online

У ЧОРТКОВІ СТВОРИЛИ РАДУ З ПИТАНЬ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

 
Люди, які через війну змінили місце проживання, можуть стати повноцінними учасниками економічного та громадського життя в містах і селах, де тепер мешкають. Для цього діє ефективний механізм — ради внутрішньо переміщених осіб при місцевих органах влади. І власне сьогодні, 19 квітня, Раду з питань ВПО створили на засіданні виконавчого комітету.
Рада з питань ВПО – це інструмент діалогу та взаємодії вимушених переселенців із владою. Рада шукатиме системні розв’язання проблем ВПО, пропонуватиме їх місцевій владі, братиме участь у розробці спільних рішень. Рада підказуватиме, як влада може допомогти переселенцям інтегруватися у громаду, ефективно забезпечити їх житлом та всім необхідним для життя.
До складу Ради входитимуть представники міської ради, депутати та внутрішньо переміщені особи Чортківської громади.
Управління соціального захисту та охорони здоров’я Чортківської міської ради спільно з благодійним фондом «Рокада» проводять онлайн-анкетування з метою віднайти найбільш активних та ініціативних осіб з числа вимушених переселенців, які хотіли б стати членами Ради з питань ВПО. Тож допоможіть нам дізнатись більше про вас, заповнивши Google-форму за посиланням – https://cutt.ly/I753qsT
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту