Чортків online

ВАЖЛИВІ РІШЕННЯ ДЛЯ ЖИТТЯ ГРОМАДИ: ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Сьогодні, 19 квітня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради. Члени виконкому розглянули 22 питання порядку денного. Зараз коротко читайте про ухвалені рішення, а згодом – розгорнуто про найважливіші із низ.
 
✅Ухвалили рішення про створення комісії для здійснення обстеження доріг та дорожніх обєктів Чортківської громади, на яких планується відкриття нових автобусних маршрутів. Черговий важливий крок назустріч наданню якісних послуг з перевезення у нашій громаді.
✅Внесли зміни до «Програми комплексного розвитку та підтримки сільського господарства». Тепер за кожну корову та коня жителі громади можуть щорічно отримувати по 3000 гривень (раніше було 2500), за кіз та баранів – по 300 гривень.
✅Затвердили калькуляцію на платні послуги, що надає КП «Чортківський водоканал», зокрема на проведення хімічних, органолептичних та мікробіологічних показників питної води. Вартість послуг – дешевша, ніж в інших установах.
✅Надали дозвіл благодійній організації БСМ «Карітас» на виконання ремонтних робіт у підвалі приміщення Чортківської міської лікарні у смт Заводське для облаштування укриття. Нагадаємо, раніше «Карітасу» у безоплатну оренду віддали частину першого поверху для облаштування житла для внутрішньо переміщених осіб, ремонтні роботи наразі тривають.
✅Створили Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті. Це консультативно-дорадчий орган, покликаний вирішувати питання, пов’язані із реалізацією державної політики у сфері захисту прав ВПО, підтримки переміщеного бізнесу тощо. До складу Ради входитимуть представники міської ради,депутати та внутрішньо переміщені особи Чортківської громади.
✅Створили Чортківську міську субланку цивільного захисту, до котрої входять представники ДСНС, поліції, лабораторного центру та інших структур. Вона призначена для організації аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт з ліквідації надзвичайних ситуацій.
✅Затвердили «Програму забезпечення нагляду належного утримання зовнішнього протипожежного водопостачання». Передбачаємо у бюджеті 260 тисяч гривень на придбання зовнішніх пожежних гідрантів та комплектуючих для них.
✅Надали дозвіл на розміщення трьох тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності по вул. Кн. В.Великого (біля супермаркету «Європа»).
✅Також ухвалювали рішення про позбавлення батьківських прав матері, про недоцільність зміни місця проживання дитини з батьком, про призначення піклувальника над дитиною, розглянули п’ять рішень про дарування майна тощо.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту