Чортків online

У НАЙБІЛЬШІЙ ШКОЛІ ЧОРТКОВА ПРОВЕЛИ ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

 
Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, сьогодні, 21 квітня, у найбільшій школі Чорткова – №5 – відбувся День цивільного захисту.
Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров’я та життя.
Зокрема для 1-4 класів проводили відкриті уроки на тему «Надзвичайні ситуації та способи їх подолання» та «Безпечна прогулянка в період війни». Для 5-8 класів – «Обережно! Небезпека», «Бережи здоров’я і життя», а для старшокласників – «Захисти своє життя. Порядок дій у НС».
Переглядали навчальні кінофільми із цивільного захисту, ознайомлювались із роботами учнів із питань ЦЗ. Також провели комплексне об’єктове тренування з питань евакуації учасників освітнього процесу у разі виникнення надзвичайної ситуації. Вкотре тренували дії під час оголошення «Повітряної тривоги» та «Пожежі в укритті».
Військові, пожежники із Чортківського районного управління ГУ ДСНС України у Тернопільській області та фахівці Чортківського фахового медичного коледжу провели практичні показові заняття, навчаючи школярів поводитись зі різноманітною зброєю, продемонстрували пожежний автомобіль, карету швидкої допомоги та їхнє обладнання, розповіли школярам, яких правил необхідно дотримуватись, куди звертатись по допомогу у разі виникнення НС, навчили гасити пожежі вогнегасниками, надавати першу медичну допомогу тощо.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту