Чортків online

У ЧОРТКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОВЕДУТЬ ДІАЛОГ НА ТЕМУ СОРТУВАННЯ ВІДХОДІВ

27 квітня о 12 год. в Чортківській міській раді відбудеться діалог на тему «Введення системи сортування відходів у Чортківській територіальній громаді». На захід запрошуємо усіх зацікавлених осіб.

Представники влади, комунальних установ, громадські активісти та мешканці громади обговорять систему сортування відходів та спільно оберуть шляхи її впровадження.

На заході обговорять, зокрема, тему виховання екологічно свідомих громадян, методи сортування та вивезення відходів, систему відповідальності за порушення, пов’язані із цим процесом та інше.

Якщо тверді побутові відходи правильно відсортувати, більше матеріалів можна буде переробити та повторно використати, зменшивши при цьому кількість сміття, яке потрапляє на звалища та у природу нашої громади. Це допоможе зменшити забруднення навколишнього середовища та зберегти ресурси. Але усі нюанси необхідно обговорити під час спільного діалогу.


Обговорення відбудеться в рамках реалізації проєкту
«Лабораторії творчого діалогу в громадах», який реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» в 120 громадах з 12 областей України і є однією з перших масштабних ініціатив впровадження діалогового підходу в застосуванні інструментів участі на локальному рівні. 

Проєкт реалізується в рамках програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту