Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного шістдесят сьомої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 28 квітня 2023 року

1.Про внесення змін до рішення міської ради від 18 червня 2021 року №468 «Про затвердження Переліку об’єктів, які належать до комунальної власності Чортківської міської територіальної громади»

2.Про скасування рішення міської ради .

3.Про надання дозволу на укладення договору оренди комунального майна між Чортківською міською радою та Чортківською районною організацією Товариства Червоного Хреста.

4.Про надання дозволу на списання майна.

5.Про надання дозволу на передачу комунального майна.

6.Про внесення змін до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у Чортківській міській територіальній громаді на 2021- 2023роки.

7.Про внесення змін до Програми відшкодування різниці між розміром тарифу на житлово – комунальні послуги та розміром економічно – обґрунтованих витрат на їх надання для жителів Чортківської міської територіальної громади».

8.Про внесення змін до основних фінансових показників на 2023 рік та затвердження звітів про виконання фінансових планів комунального підприємства «Благоустрій» Чортківської міської ради, комунального підприємства « Чортківський комбінат комунальних підприємств» Чортківської міської ради, комунального підприємства «Ритуальна служба» Чортківської міської ради, комунального підприємства «Чортківськие виробниче управління водопровідно- каналізаційного господарства» Чортківської міської ради, комунального підприємства «Міськсвітло» Чортківської міської ради, комунального підприємства «Чортків дім» Чортківської міської ради, ком унального підприємства «Парковий культурно- спортивний комплекс» Чортківської міської ради за І квартал 2023 року.

9.Про внесення змін до рішення міської ради від 14 квітня 2022 року №1015 « Про затвердження положень виконавчих органів Чортківської міської ради в новій редакції»

10.Про внесення змін до рішення міської ради від 09 грудня 2022 року №1174 «Про затвердження Програми «Молодь Чортківської міської територіальної громади» на 2022- 2025 роки.

11.Про внесення змін до Програми

12.Про затвердження Програми забезпечення нагляду та належного утримання зовнішнього протипожежного водопостачання на території Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025 роки

13 Про внесення змін до Програми розвитку культури Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023роки

14 Про затвердження Комплексної програми з енергоефективності та клімату Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025роки

15. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 9 грудня 2022 року №1164 «Про затвердження Програми збереження та популяризації  архітектурних пам’яток Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025 роки».

16.Про затвердження договорів з Чортківською міською радою

17.Про внесення змін до рішення міської ради від 09 грудня 2022 року №1211 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2023 рік».

18.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Підгора,  с. Біла, Чортківська міська територіальна громада.

19.Про надання дозволу Чортківській районній раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва індивідуальних гаражів по вул. в м.Чортків Тернопільської області.

20.Про надання дозволу ОСББ «Залізнична 13» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Залізнична в м. Чортків Тернопільської області.

21.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), розташовану за межами населеного пункту с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

22.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), розташовану за межами населеного пункту с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

23.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (КТП) в с.Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

24.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (КТП) в с. Пастуше Чортківського району Тернопільської області.

25.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (КТП) в с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

26.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (КТП) в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

27.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (КТП) в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

28.Про укладення договору оренди землі на новий строк на земельну ділянку комунальної власності сільськогосподарського призначення,  розташовану по вул. Польова за межами населеного пункту с.Росохач Чортківського району Тернопільської області.

29.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою по вул. Людвіга Носа в м. Чортків Тернопільської області.

30.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою по вул. Залізнична в м. Чортків Тернопільської області.

31.Про припинення права оренди земельною ділянкою по вул.Штокалівка в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

32.Про передачу КНП «Чортківська центральна міська лікарня» в постійне користування земельної ділянки по вул. Дмитра Пігути,31Б в м. Чортків Тернопільської області.

33.Про затвердження комісійного акту щодо не порушення меж земельної ділянки в м. Чортків Тернопільської області.

34.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється в м. Чортків Тернопільської області.

35.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється в м.Чортків Тернопільської області.

36.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки, розташованої в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

37.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки, розташованої в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

38.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки, розташованої в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

39.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки, розташованої в с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

40.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки, розташованої в м.Чортків Тернопільської області.

41.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с.Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

Теги:

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту