Чортків online

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення до закупівлі

 

м. Чортків                                                                                                      10 травня 2023 року

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. №710 «Про ефективне використання державних коштів».

Комунальне підприємство «Парковий культурно-спортивний комплекс» Чортківської міської ради (надалі – Замовник) оприлюднює обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості та/або бюджетного призначення предмета закупівлі: 

I «Плитка гумова» код за ДК 021:2015 – 19510000-4: Гумові вироби

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, UA-2023-05-09-005525-а. Категорія Замовника – згідно п.3 ч.1 ст. 2 ЗУ “Про публічні закупівлі” (юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади).

Мета проведення закупівлі: Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення облаштування дитячих та спортивних майданчиків Чортківської міської територіальної громади.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Найменування товару

Технічні характеристики

Од/ виміру

Кількість та забарвлення

 

1

  Плитка гумова

Габаритні розміри стола: 500х500х30мм.

Гумова плитка повинна мати відмінні показники міцності, волого- і зносостійкості, хороші амортизаційні та ортопедичні властивості. Має бути виконання у вигляді квадрата зі сторонами  0,5 метра і товщиною 30 мм. Зеленого та сірого забарвлення. Якість повинна підтверджуватися сертифікатами відповідності.

Запропонований товар обов’язково повинен бути дозволений для використання (застосування) на спортивних , дитячих майданчиках. В комплект покриття з гумової крихти мають входити з’єднувальні елементи.

Вигляд товару (орієнтовно):

 

 

 

кв/м

сіре – 300

 

Зелене – 300

 

Матеріал

90% гумова крихта

Щільність, кг/м3

830-1100 кг/м3

Міцність (при 10% деформації)

не менше 6,5кг/см2

Стійкість покриття до стирання

не більше 0,05г/см2

Водопроникність

не менше 0,3Мпа

Водопоглинання 

не більше 8%

Відновлювальність після деформації втискування

не менше 90%

Колір:

–         жовтий

–         зелений

 

145,00м2

107,00м2

Температурний режим  експлуатації

від -40° до +60° С

Хімічна стійкість

Бензин, масло, хлор

Морозостійкість

200 циклів – без змін

Стійкість до зовнішніх факторів

покриття повинно бути стійким до ультрафіолетового випромінювання

Місце використання

на вулиці

             

 

– Поставка товару здійснюється відповідно до дислокації Замовника (48500 Тернопільська область м. Чортків, вул. Б. Хмельницького,79).

– Монтаж товару здійснюється господарським способом Замовника.

Очікувана вартість предмета закупівлі складає 510000,00 грн. з ПДВ

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Розрахунок здійснений на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме здійснено пошук, збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься в тому числі: інформація про ціни товарів та послуг, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель “Prozorro” та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках; дані спеціалізованих інформаційно-аналітичних видань; дані офіційних статистичних видань.

 

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту