Чортків online

ПРО ВАЖЛИВЕ ІЗ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

 
Сьогодні, 17 травня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради. Члени виконкому розглянули 15 питань порядку денного. Про найважливіші із них читайте далі:
✅Створили комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, а також затвердили Положення про дану комісію.
✅Призначили КП «Благоустрій» тимчасовим автомобільним перевізником на автобусному маршруті «СЕ Борднетце – Чортків газ» та затвердили розклад руху автобуса. Розклад шукайте за посиланням – https://www.chortkivmr.gov.ua/2023/05/17/82103/
✅Призначили КП «Благоустрій» тимчасовим автомобільним перевізником на автобусному маршруті «Центр – Переходи» та затвердили розклад руху автобуса. Відправлення з с. Переходи о 7:00, з с. Горішня Вигнанка о 7:25, з с. Пастуше – 7:40. Із зупинки «Центр» автобус повертатиметься у напрямку сіл о 14 год.
✅Взяли на облік громадян, що потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у Чортківській громаді, та звернулись із відповідною заявою до ЦНАПу.
✅Оновили склад Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Чортківській міській раді та комісії з питань евакуації Чортківської громади.
✅Продовжили термін дії дозволів фізичній особі-підприємцю на розміщення зовнішньої реклами, а саме білбордів по вул. Кн. В.Великого, Ст. Бандери, Копичинецька.
✅Надавали дозвіл матері на укладання договору про поділ спадкового майна від імені малолітньої дитини, визначали місце проживання неповнолітніх та малолітніх осіб тощо.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту