Чортків online

ЛОГОТИП ЧОРТКОВА: ОБЕРИ КРАЩИЙ!

 
Презентуємо вашій увазі два варіанти логотипів Чорткова. Їх розробляли на основі опитування, де чортків’яни відповідали на декілька питань, таких як «чим або ким ви пишаєтесь у місті», «опишіть свій найкращий спогад в місті», «назвіть три туристичних місця, які обов’язково треба відвідати», «з чим асоціюється місто» тощо.
Пропонуємо вам ознайомитись із двома варіантами та у коментарях відповісти, який подобається більше.
💥ВАРІАНТ №1. Ця пропозиція логотипу побудована з елементів, які представляють і символізують характеристики міста в минулому, сьогоденні та майбутньому.
Основою є чорний п’ятикутник, який легко впізнати як обриси міського замку. Він оточений синьою фігурою, що представляє річку Серет, а червоні фігури символізують межі міста з його «напрямками», що простягаються на захід і південь.
Найважливішими є жовті фігури: вони уособлюють майбутнє і пульсують на схід у напрямку усієї України, а також на захід – до Європейського Союзу, який збирається прийняти своїх українських братів і сестер у свою сім’ю протягом наступних років.
Назва міста написана динамічним, рукописним шрифтом, що приємно контрастує з геометричними формами логотипу. Запропонований слоган звучить як «погляд у майбутнє» – швидкий розвиток міста з процвітанням та безпекою Європейського Союзу.
💥ВАРІАНТ №2. Основний посил даного логотипу – це дім, затишок, рідні місця, важливі спогади і теплі відчуття.
В лого зображено одні з основних пам’яток архітектури – замок, ратушу, Домініканський костел. Це ті пам’ятки, які в тому числі зазначила більшість опитаних жителів міста. Діагональні лінії відображають пагорби і вказують на географічне положення міста.
Уся композиція замкнена у формі будинку, щоб підкреслити основну ідею логотипу. Форма будинку також має нагадувати вигляд замку згори. Це додає додаткових сенсів про захист, безпеку, про відчуття надійного і вічного.
Логотип може використовуватись у двох версіях – чорному кольорі та білому. Додатково було обрано основний колір на потреби брендингових матеріалів. Темний відтінок червоного – це колір, який асоціюється з містом, він присутній на багатьох елементах архітектури.
Важливим елементом є слоган, який підсилює основний посил логотипу. «Тут ти вдома» – це універсальний вираз як для тих, хто народився і виріс тут, так і для людей, для яких Чортків став домом, чи навіть для гостей міста, які завдяки теплій атмосфері маленького, затишного міста можуть почуватися тут, як вдома.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту