Чортків online

Про анулювання паспорту прив’язки  розміщення малої архітектурної форми (павільйону) з автобусною зупинкою по вул. Дениса Січинського в місті Чорткові

ЧОРТКІВСЬКА    МІСЬКА    РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

05 квітня  2021 року                                                                                   №  206

 

Про анулювання паспорту прив’язки  розміщення

малої архітектурної форми (павільйону) з автобусною

зупинкою по вул. Дениса Січинського в місті Чорткові

 

З метою перевірки законності встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Чорткова, враховуючи розпорядження Чортківського міського голови від 29 березня 2021 року № 80-од «Про створення робочої групи з перевірки законності встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Чорткова та перевірки відповідності вимогам державних будівельних норм, стандартів та правил та акт про дотримання вимог законодавства при розміщенні тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності від 31 березня 2021 року, відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», Закону України «Про благоустрій населених пунктів», та керуючись ст. 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет  міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.Затвердити акт про дотримання вимог законодавства при розміщенні тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності від 31 березня 2021 року.

 

2.Анулювати паспорт прив’язки розміщення малої архітектурної форми (павільйону) з автобусною зупинкою по вул. Дениса Січинського в місті Чорткові, виданої АТ «Чортківський хлібзавод» у зв’язку недотримання вимог паспорту прив’язки тимчасової споруди при встановленні, що полягають в наступному: 

– не відповідає вимогам пункту 1.14 р. ІІІ Правил пожежної безпеки в Україні затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України №1417 від 30.12.2014, а саме: відстань від тимчасової споруди до багатоквартирного житлового будинку становить 3,98 м., що згідно нормативній відстані повинна становити не менше 10 м від інших будівель та споруд, крім випадків, коли згідно з будівельними нормами потрібна більша протипожежна відстань або коли їх можна встановлювати біля зовнішніх стін без отворів, які відповідають вимогам будівельних норм до протипожежних стін;

– недотримання вимог пункту 2.20 Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 21.10.2011 № 244, а саме згідно схеми розміщення тимчасової споруди розташування об’єкта здійснюється на відстані 5,7 м від багатоквартирного житлового будинку, а по факту дана споруда розташована на відстані 3,98 м.

 

3.Рекомендувати АТ «Чортківський хлібзавод»  до 21 травня 2021 року включно, демонтувати тимчасову споруду, а конструктивні елементи благоустрою, що використовувались, привести до належного санітарно-технічного стану.

 

4.У разі не виконання пункту 3 цього рішення,  доручити КП «Благоустрій» здійснити демонтаж об’єкта, зазначеного у пункті 2 цього рішення.

 

5.Відділу земельних ресурсів міської ради  вжити заходів щодо припинення дії договору особистого строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми від 05 липня 2011 року, укладеного між Чортківською міською радою та АТ «Чортківський хлібзавод».

 

6.Копію рішення направити «АТ «Чортківський хлібзавод», відділу земельних ресурсів міської ради відділу архітектури та містобудівного кадастру управління комунального господарства, архітектури та капітального будівництва міської ради.

 

7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Василя Воціховського.

 

 

Міський голова                                                                Володимир ШМАТЬКО

 

 

 

 

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту