Чортків online

Про анулювання паспорту прив’язки  розміщення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. *** в місті Чорткові  

ЧОРТКІВСЬКА    МІСЬКА    РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

05 квітня 2021 року                                                                                   № 205   

 

Про анулювання паспорту прив’язки  розміщення

тимчасової споруди для ведення підприємницької

діяльності по вул. *** в місті Чорткові

 

З метою перевірки законності встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Чорткова, враховуючи розпорядження Чортківського міського голови від 29 березня 2021 року № 80-од «Про створення робочої групи з перевірки законності встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Чорткова та перевірки відповідності вимогам державних будівельних норм, стандартів та правил та акт про дотримання вимог законодавства при розміщенні тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності від 31 березня 2021 року, відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», Закону України «Про благоустрій населених пунктів», та керуючись ст. 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет  міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.Затвердити акт про дотримання вимог законодавства при розміщенні тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності від 31 березня 2021 року згідно  з додатком 1.

 

2.Анулювати паспорт прив’язки розміщення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. *** в місті Чорткові, виданої ФОП *** у зв’язку недотримання вимог паспорту прив’язки тимчасової споруди при встановленні, що полягають у невідповідності вимогам пункту 2.20 Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 21.10.2011 № 244, а саме:

– згідно схеми розміщення тимчасової споруди розташування об’єкта здійснюється на відстані 5 м від заїзду на територію кладовища, а по факту дана споруда розташована на відстані 15,57 м.;

– згідно паспорта прив’язки навколо тимчасової споруди передбачено 1 м для обслуговування споруди. При натурному обстеженні встановлено, що ФОП *** захоплено територію більшу, ніж передбачено дозвільною документацією.

– при натурному обстеженні виявлено огородження земельної ділянки, що не передбачено паспортом прив’язки та створює перешкоду для проїзду спецтранспорту до споруди у разі виникнення надзвичайної ситуації.

 

3.Рекомендувати ФОП ***  до 21 травня 2021 року включно, демонтувати тимчасову споруду, а конструктивні елементи благоустрою, що використовувались привести до належного санітарно-технічного стану.

 

4.У разі не виконання пункту 3 цього рішення,  доручити КП «Благоустрій» здійснити демонтаж об’єкта, зазначеного у пункті 2 цього рішення.

 

5.Відділу земельних ресурсів міської ради  вжити заходів щодо припинення дії угоди про відшкодування збитків від не отриманих коштів Чортківською міською радою за фактичне землекористування суб’єктом підприємницької діяльності від 02 січня 2019 року, укладеного між Чортківською міською радою та ФОП ***.

 

6.Копію рішення направити ФОП ***, відділу земельних ресурсів міської ради, відділу архітектури та містобудівного кадастру управління комунального господарства, архітектури та капітального будівництва міської ради.

 

7.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Василя Воціховського.

 

 

Міський голова                                                                Володимир ШМАТЬКО

 

 

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту