Чортків online

ФРАНЦУЗЬКИЙ СПІВАК ПОЛЬ МАНАНДІЗ ПІДТРИМАВ ПОРАНЕНИХ ВОЇНІВ ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

 
Весь цивілізований світ розуміє, наскільки важко Україні протистояти московському злу та наскільки нам потрібна підтримка як економічна та військова, так і психологічна та моральна. Саме таку підтримку відчувають поранені воїни Чортківської громади від франко-українського співака Поля Манандіза.
Поль активно підтримує Україну та наше військо, доносить до світу правду про війну, про справжні потреби нашої країни та нашої армії. Вчора, 30 травня, француз планував відвідати Чортківську громаду та зустрітись із пораненими воїнами, які зараз проходять реабілітацію вдома. Втім, в останній момент змушений був змінити плани та поїхати у відрядження до Києва. Попри це, Поль записав відеозвернення для КОЖНОГО воїна, із яким на той момент вже була домовленість про зустріч. Одне із таких відео ми додаємо до допису та пропонуємо переглянути його, аби зрозуміти, із якою повагою французький співак ставиться до наших воїнів.
Вже наступного тижня Поль Манандіз таки хоче приїхати до Чорткова та кожному воїну особисто потиснути руку, власне про це він і каже у своїх відеозверненнях. Окрім того, співак планує організувати благодійний концерт у Чорткові, щоб зібрати кошти на дрони для нашого війська.
Дружина пораненого воїна із Чорткова Олега Дубового – пані Наталія – поділилась емоціями, які переповлювали її після перегляду звернення Поля до її чоловіка: «Йому дуже приємно! Він зворушений. Ось така підтримка йому дуже необхідна. Просто необхідна! Тридцять три роки разом! А я кожного дня пізнаю свого чоловіка. Я вражена його патріотизмом, мужністю, силою волі. Він у мене справжній чоловік».
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту