Чортків online

ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ ВИПУСКНИЙ В УНІВЕРСИТЕТІ СРІБНОГО ВІКУ

 
Сьогодні, 31 травня, в Університеті срібного віку, що діє при Палаці дітей та юнацтва, відбувся перший випускний! Понад вісім десятків студенток та студентів успішно пройшли навчання, яке тривало із 1 березня. Кожен мав можливість засвоювати відразу шість дисциплін або ж обрати лише ті, що до вподоби: історія української музики, малювання, англійська мова, основи комп’ютерної грамотності, рукоділля, фітнес та скандинавська ходьба.
У Центру культурних послуг ім. Катерини Рубчакової випускний стартував із виставки найкращих робіт студентів, а вже через пів години розпочалась офіційна частина із врученням сертифікатів студентам про закінчення навчання.
«Я дякую усім вам за те, що ви взяли відповідальність та наважились спробувати навчитись чогось нового. Я бачив аналогічні заклади у багатьох країнах Європи і мріяв втілити таке ж у нашій громаді. Продумали концепцію, знайшли людину, яка повірила в задум – Наталію Войтенко, головне – знайшли вас, студентів! Срібний вік – це не вирок, аж ніяк! У вас, нарешті, з’явився час для себе, і вступивши до нашого університету, ви зробили правильний крок. Бо життя – це вічне навчання. Тож дякую ще раз вам за те, що ви побороли страх і сказали собі «Я можу!». Сподіваємось, на новий навчальний рік у вересні до нашого університету долучаться десятки ваших друзів та товаришів», – у вітальному слові зазначив Володимир Шматько та вручив усім студентам сертифікати про закінчення навчання.
Зауважимо, що серед цьогорічних випускників чимало сімейних пар, які все життя пройшли пліч-о-пліч, а тепер ще й навчались разом, є українці зі сходу та півдня України, які вимушено через війну залишили свої домівки, ба більше – навіть міський голова Чорткова 1998-2000 рр. Володимир Павлишин освоював нові для себе знання.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту