Чортків online

ПІДЛІТКИ ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ РОЗВИВАЮТЬ ЦИФРОВІ ТА ПІДПРИЄМНИЦЬКІ НАВИЧКИ У РАМКАХ ПРОЕКТУ «Girls Go Circular»

 
Завдяки міжнародному проєкту «Girls Go Circular» та ГО «ДЖУНІОР АЧІВМЕНТ УКРАЇНА» у співпраці з КП АМЕР Чортківcької громади відбувся тренінг «Підприємницьке мислення та економіка замкнутого циклу» для підлітків Чортківської громади. У заході взяли участь 45 дітей (40 дівчат та 5 хлопців). Тренінг провів тренер Олександр Адамовський, кандидат економічних наук, доцент кафедри екологічної економіки Львівської політехніки.
Проєкт «Girls Go Circular» спрямований на передачу цифрових і підприємницьких навичок у межах онлайн-програми навчання про економіку замкненого циклу. Дана програма впроваджується під координацією Європейського інституту інновацій та технологій (EIT) – EIT RawMaterials. Проєкт буде реалізовуватися до 2027 року та охопить школярок віком від 14 до 19 років.
Проєкт «Girls Go Circular» підтримує Дію 13 в межах Плану дій Європейської Комісії щодо цифрової освіти — заохочення жінок до навчання та роботи в сферах науки, технології, інженерії та математики. Він допомагає європейським школярам, яких було класифіковано як скромних і помірних новаторів (відповідно до Європейської таблиці інновацій), стати майбутніми лідерами та підприємцями. Навички комп’ютерної та підприємницької грамотності можуть допомогти дівчатам розширити свої можливості та розвивати свій потенціал. Вони можуть стати більш успішними, самодостатніми та незалежними в своєму житті та кар’єрі.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту