Чортків online

ЯКІ ПИТАННЯ РОЗГЛЯДАЛИ НА ВИКОНКОМІ?

 
У п’ятницю, 2 червня, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради, на якому розглянули ряд питань. Про найважливіші рішення читайте далі.
✅Підтримали виділення 160 тис. грн на лікування 9 поранених воїнів Чортківської громади, котрі звернулись (або ж їх родичі) із відповідною заявою до Чортківської міської ради. Кошти передбачені Програмою підтримки військовослужбовців Чортківської міської територіальної громади, які брали ( беруть) участь у захисті України, їх сімей та членів сімей загиблих військовослужбовців на 2023-2025 роки.
✅Затвердили нові тарифи на ритуальні послуги, які надає КП «Ритуальна служба». Ціни суттєво нижчі, ніж у приватних установ. Для прикладу, копання стандартної могили влітку вартує 1758 грн, тоді як у конкурентів-приватників – близько 4 тис. грн. Можна замовити прибирання могили, посадку квітів, встановлення хрестів, лавок та ін. Перелік послуг та їхню вартість шукайте за посиланням https://www.chortkivmr.gov.ua/2023/06/05/82421/ .
✅Надали дозвіл КП «Благоустрій» на розроблення схеми організації одностороннього дорожнього руху по вул. Й. Сліпого (від вул. Пігута до вул. Незалежності). Підприємство звернеться до спеціалізованої проектної організації щодо розроблення схеми, а тоді вона буде представлена громадськості для обговорення.
✅Розглянули декілька питань про продовження терміну дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами у місті.
На зображенні може бути: одна або кілька осіб, комод та текст
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту