Чортків online

Проєкт порядку денного сімдесят другої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 12 червня 2023 року

1.Про відмову в підписанні протоколу про результати земельних торгів №LRE001-UA-20230426-72600 від 26.05.2023 р.

2.Про скасування рішення сімдесят першої позачергової сесії Чортківської міської ради VIII скликання від 01 червня 2023 року №1464 «Про відмову в підписанні протоколу про результати земельних торгів №LRE001-UA-20230426-72600 від 26.05.2023 р».

3. Про встановлення  мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна у Чортківській міській територіальній громаді.

4.Про встановлення транспортного податку.

5.Про внесення змін до рішення міської ради від 30 червня 2022 року № 1053 «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Чортківської міської територіальної громади».

6.Про внесення змін в рішення міської ради від 30 червня 2022року №1054 « Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Чортківської міської територіальної громади».

7.Про внесення змін до рішення міської ради від 09 грудня 2022 року 1157 “Про затвердження Програми комплексного розвитку та підтримки сільського господарства Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025 роки».

8.Про внесення змін до Програми

9.Про внесення змін до Програми

10.Про внесення змін до Статуту комунального підприємства « Міськсвітло» Чортківської міської ради.

11.Про внесення змін до Статуту комунального підприємства « Парковий культурно- спортивний комплекс» Чортківської міської ради.

12.Про затвердження Програми збільшення статутного капіталу КП « Благоустрій» Чортківської міської ради на 2023-2026роки.

13.Про затвердження Програми сприяння діяльності Відділу державного нагляду ( контролю) в Тернопільській області Державної служби України з безпеки на транспорті на 2023рік.

14.Про внесення змін до рішення міської ради від 04 лютого 2022року № 926 « Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних підприємств, що перебувають у комунальній власності Чортківської міської територіальної громади».

15.Про внесення змін до рішення міської ради від 9 грудня 2022 року №1164 «Про затвердження Програми збереження та популяризації архітектурних пам’яток Чортківської міської територіальної громади на 2023-2025 роки».

16.Про затвердження звітів про виконання фінансових планів за І квартал 2023року комунальних некомерційних підприємств « Центр первинної медико – санітарної допомоги» Чортківської міської ради, комунального некомерційного підприємства «Чортківська центральна міська лікарня» Чортківської міської ради, комунального некомерційного підприємства « Чортківська міська стоматологічна поліклініка» Чортківської міської ради.

17.Про затвердження уточненого фінансового плану на 2023 рік комунального некомерційного підприємства «Чортківська центральна міська лікарня» Чортківської міської ради

18.Про внесення змін в Програму розвитку туризму в Чортківській міській територіальній громаді на 2021-2023 роки.

19.Про присвоєння імені Василя Мармуса комунальній установі « Чортківська мистецька школа» Чортківської міської ради, зміну назви комунальної установи « Чортківська мистецька школа» Чортківської міської ради та затвердження Статуту комунальної установи «Чортківська мистецька школа імені Василя Мармуса» Чортківської міської ради в новій редакції.

20. Про припинення юридичної особи  дошкільний навчальний заклад (дитячий садок-ясла) №5 м. Чортків комбінованого типу знаходиться в комунальній власності Чортківської міської ради  шляхом ліквідації.

21.Про надання дозволу управлінню освіти, молоді та спорту міської ради на списання основних засобів.

22.Про зміну, найменування закладів освіти Чортківської міської ради та затвердження їх статутів в новій редакції

23.Про затвердження Положення про позаштатних радників міського голови на громадських засадах.

24. Про затвердження договору з Чортківською міською радою.

25.Про внесення змін і до доповнень до рішення міської ради від 9 грудня 2022 року №1211 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2023 рік»

26.Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Заводська, м. Чортків.

27.Про внесення змін до рішення Чортківської міської ради від 31 березня 2023 року № 1359 «Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Копичинецька, м. Чортків».

28.Про надання дозволу *** на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), розташовану за межами населеного пункту села Переходи Чортківського району Тернопільської області.

29.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності під польовими дорогами, розташованими в масиві земель сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту села Пастуше Чортківського району Тернопільської області.

30.Про передачу в оренду ПАТ «Укртелеком» та АТ «Укрпошта» земельної ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення, розташованої по вул. *** в м. Чортків Тернопільської області.

31.Про укладення договору оренди землі на новий строк на земельну ділянку комунальної власності несільськогосподарського призначення, розташовану по вул. *** в м. Чортків Тернопільської області, орендарем якої є ***.

32.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою по вул. *** в м.Чортків Тернопільської області.

33.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в постійне користування земельних ділянок КП «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Чортківської міської ради.

34.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в м. Чортків Тернопільської області.

35.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

36.Про затвердження *** технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки, розташованої по вул. *** в с. Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

37.Про затвердження *** проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу йому безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів, розташованої по вул. Галицькій в м. Чортків Тернопільської області.

38.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул.Тараса Шевченка в м.Чорткові Тернопільської області.

39.Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 31.03.2023 р. №1383.

40.Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 29.10.2021 р. №723.

41. Різне.

Теги:

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту