Чортків online

У ЧОРТКІВСЬКІЙ ЛІКАРНІ РОБЛЯТЬ ОБСТЕЖЕННЯ НА СУЧАСНОМУ КОМПʼЮТЕРНОМУ ТОМОГРАФІ

 
У приймально-діагностичному відділенні Чортківська центральна міська лікарня працює сучасний комп’ютерний томограф SOMATOM go.TOP (64 зрізи) виробника SIЕMENS. Всім пацієнтам, котрі проходять лікування у стаціонарі та потребують цього дослідження – роблять його абсолютно безкоштовно. Щодня КТ проходять до двох десятків пацієнтів.
Обладнання забезпечує високу якість досліджень для будь-якої категорії пацієнтів – незалежно від важкості клінічного завдання. Пацієнт перебуває у постійному полі зору лікаря, що дозволяє помітити будь-який рух і забезпечити правильне проведення обстеження.
У середньому за день 15 людей проходить обстеження на комп’ютерному томографі, найчастіше направляють із неврологічного відділення. Інформація, котру отримають лікарі, допомагає призначати правильне лікування пацієнтам.
Якщо ви не пацієнт стаціонару Чортківської центральної міської лікарні, не маєте показань до проходження мультиспіральної комп’ютерної томографії, але бажаєте перевірити стан свого здоров’я – у вас є можливість пройти дослідження платно. Вартість стартує від 770 грн залежно від кількості зон обстеження та інших чинників. Деталі за телефоном – 068 228 59 13, адреса: вул. Пігути, 31Б.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту