Чортків online

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Порядок демонтажу тимчасових/незаконних споруд на території Чортківської міської територіальної громади»

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Порядок демонтажу тимчасових/незаконних споруд на території Чортківської міської територіальної громади»

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 №1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»
та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, Чортківська міська територіальна громада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкт рішення  Чортківської міської ради « Про затвердження порядку демонтажу тимчасових/незаконних споруд на території Чортківської міської територіальної громади».

       Проєкт розроблено відділом архітектури та містобудівного кадастру Чортківської міської ради.

Даний проєкт рішення та порядок  підготовлений з метою:

Проєкт разом із аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційному сайті Чортківської міської ради за адресою https://www.chortkivmr.gov.ua/.
З текстом проєкту та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у Чортківській міській раді, каб. №29. Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх
об’єднань приймаються протягом місяця (до 16 липня 2023 року) з дня
оприлюднення на адресу розробника поштова адреса: вул. Шевченка, 21 м.Чортків, 48500, електронна адреса: architect.chortkiv@gmail.com.

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту