Чортків online

У ЧОРТКІВСЬКІЙ ЛІКАРНІ З’ЯВИЛИСЬ АПАРАТИ ШВЛ ВИСОКОГО КЛАСУ ДЛЯ НОВОНАРОДЖЕНИХ ДІТЕЙ

 
Чортківська центральна міська лікарня продовжує оновлювати матеріально-технічну базу задля покращення надання медичних послуг. Відтепер у нашому медичному закладі завдяки благодійникам з’явились два апарати штучної вентиляції легень високого класу для новонароджених дітей з функцією високочастотної осциляторної вентиляції – Löwenstein Leoni Plus.
Як розповів медичний директор Чортківської ЦМЛ Денис Хаблак, апаратів ШВЛ такого класу у Тернопільській області більше немає. Він розроблений для проведення тривалої респіраторної підтримки у недоношених (‼) та доношених новонароджених з екстремально низькою масою тіла, а також немовлят та дітей вагою до 30 кг.
Один апарат ШВЛ передадуть для роботи неонатологів у пологове відділення лікарні, щоб у спеціалістів була можливість врятувати життя новонародженої дитини у складних випадках. Інших апарат працюватиме у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії (реанімація) для ургентних випадків.
🙏Щиро дякуємо за таке необхідне обладнання голові кураторію Благодійного фонду «Діти Чорнобиля» при Міністерстві соціального захисту охорони здоров’я і гендерної політики землі Нижня Саксонія (Німеччина) пану Фогту та керуючій справами фонду «Діти Чорнобиля» пані Глоземейер.
На зображенні може бути: 2 людини, лікарня та текст
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту