Чортків online

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЬ ДО СПІЛЬНОЇ МОЛИТВИ ЗА УПОКІЙ ДУШІ ГЕРОЯ ЧМІЛЯ ВОЛОДИМИРА

 
Чміль Володимир Михайлович народився 4 вересня 1979 року в с. Долина Теребовлянського району. Володимир був найстаршим з чотирьох дітей в сім`ї. Закінчив місцеву школу, пізніше вступив у Дрогобицький технікум та навчався за фахом «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях». Після закінчення навчання проходив строкову службу. Працював за фахом на ливарному заводі.
У вільний час захоплювався риболовлею, полюбляв відпочинок на природі. Володимир був дбайливим чоловіком і зміг замінити Назарчику (пасинку) рідного батька.
В квітні 2022 року сумлінно пішов захищати Україну. Спочатку служив в роті охорони в м. Теребовля, а потім старшим стрільцем 24 окремої механізованої бригади ім. короля Данила Галицького.
Загинув 9 липня 2022 року внаслідок ракетного удару російськими окупаційними військами у місті Часів Яр, що на Донеччині. Залишилася у Володимира дружина, пасинок, батько, рідні брати та сестри.
Поховали воїна в рідному селі Долина Теребовлянського району.
Герой отримав орден «За мужність» ІІІ ступеня (указ Президента від 09.01.2023 №8/2023, посмертно) за особисту мужність і самовіддані дії, виявленні у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.
Нагороджено відзнакою «За честь і відвагу» (розпорядження Чортківського міського голови від 31.08.2022 №208-з, посмертно).
Присвоєно звання «Почесний громадянин міста Чорткова» (рішення сесії Чортківської міської ради від 18.08.2022 № 1081, посмертно).
Поминальні служба Божі відбудуться у суботу, 8 липня, о 9 год. у церкві Різдва Пресвятої Богородиці у Чорткові та у церкві Чуда Святого Архістратига Михаїла у с. Долина.
Не маємо права забути! Вічна пам’ять Герою… Слава українським воїнам!
На зображенні може бути: 1 особа та текст «поминальна служба божа до рчниц загибел чмля володимира субота, 8 липня 9:00 год. в церкв чуда святого архстратига миха°ла с.долина в церкв рздва пресвято" богородиц м.чорткв герой, що загинув, захищаючи укратну...»
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту