Чортків online

ФРАНЦУЗЬКЕ БЕЗЬЄ ПОДАРУВАЛО ЧОРТКОВУ СІМ АВТОМОБІЛІВ (+ВІДЕО)

 
Надійний партнер Чорткова, місто-побратим – французьке Безьє надалі продовжує потужно підтримувати нашу громаду. Цього разу муніципалітет французького міста на чолі з Робером Менаром абсолютно безкоштовно передали для потреб комунальних підприємств та установ Чортківської міської ради сім вживаних автомобілів.
Міський голова Чорткова Володимир Шматько записав відеозвернення зі словами подяками французьким партнерам: «Шановний друже, Робере Менаре, пані Емануель Менар, всі жителі міста-побратима Чорткова!
Сьогодні, у день міста Чорткова, яке ми, на жаль, не святкуємо у зв’язку з війною в Україні, хочемо вам сказати дякую за черговий подарунок. 7 автомобілів, які ви передали та за власний кошт доставили – це чудова новина для нашого міста.
Дякую вам за ту підтримку, яку ви надаєте практично кожного дня, за те, що прийняли на відпочинок дітей військових у вашому місті. А сьогодні – ще й автомобілі із Безьє. Це дуже символічно!
Кланяюсь вам, усім друзям французам. Україна відчуває вашу любов та тепло.
Роберте, чекаємо вас і вашу команду у Чорткові. Вірю, що незабаром побачимось. Перемога дуже близькою. Україна разом із Францією подолає це зло!
Дякуємо!».
 
 
 
 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту