Чортків online

ШКОЛЯРІ СЕЛА ПАСТУШЕ ОЗНАЙОМИЛИСЬ ІЗ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЮ БАЗОЮ ЧОРТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №7

 
Батьки дітей шкільного віку із с. Пастуше Чортківської громади завітали до Чортківського ліцею №7, щоб ознайомитись із матеріально-технічною базою навчального закладу, поспілкуватись із заступником міського голови Віктором Гуриним, дирекцією ліцею, начальницею управління освіти, молоді та спорту Людмилою Поліщук. Оскільки у с. Пастуше немає школи, діти як правило навчались у найближчій школі у смт Заводське. Тепер же частина батьків та дітей виявили зацікавленість у навчанні в Чортківському ліцеї №7.
Батьки із дітьми оглянули матеріально-технічну базу, класи хімії, фізики і т.д., велику та зелену територію ліцею, новий мультифункціональний спортивний комплекс (вартість 8 млн грн), стан захисного укриття, пересвідчились у якості капітального ремонту та термомодернізації закладу, який зараз триває (вартість 25 млн грн), дізнались від Людмили Поліщук про можливість безкоштовного довезення дітей із села до ліцею новим шкільним автобусом, директор ліцею Віталій Скриник розповів про медалістів, переможців та призерів різноманітних олімпіад, яких підготували вчителі закладу, про позакласну, гурткову роботу тощо.
Батьки, а головне – їхні діти особисто пересвідчились в амбітності Чортківського ліцею №7. Сподіваємось, що найближчим часом якомога більше школярів із с. Пастуше долучаться до нашої великої освітянської родини!
Нагадаємо, що реформа освіти триває по всій Україні. Чортківська громада йде у ногу зі змінами, тож вже із вересня на наших школярів чекають деякі нововведення. Відповідно до реформи, більше не буде звичних шкіл, натомість з’явились гімназії (1-9 класи) та ліцеї (1-12) класи). У Чорткові буде три ліцеї: Чортківський ліцей ім. М. Шашкевича №1, ліцей №5, ліцей №7.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту