Чортків online

У ЧОРТКОВІ ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНИЙ РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ДОРОГА В ЖИТТЯ» (+ВІДЕО)

 
Сьогодні, 12 липня, у День міста Чорткова урочисто відкрили оновлений міський комунальний реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю «Дорога в життя» по вул. Маньовського, 1. Тринадцятьох вихованців центру запросили до нового, повністю обладнаного приміщення, де є кабінети логопеда, психолога, реабілітолога, зал лікувальної фізкультури, сенсорна кімната і т.д.
Облаштовуючи нове приміщення для особливих діток ми подбали про всі чинні вимоги державних будівельних норм, намагались зробити центр максимально зручним та доступним. Передбачили широкі коридори, двері відповідної ширини для діток, що пересуваються на візках, пандус із правильним кутом до входу в приміщення, два окремі санвузли із дотриманням усіх вимог інклюзивності, відсутність порогів у всьому центрі тощо.
Освятили нову домівку для наших діток священник церкви Святої Покрови, керівник БО «Покрова Чортків» отець Андрій Левкович та священник Собору верховних апостолів Петра і Павла отець Роман Герасимів.
Міський голова Чорткова Володимир Шматько у вітальному слові зазначив, що уся команда протягом трьох місяців впевнено йшла до цілі – зробити справді якісні умови для належної реабілітації наших діток. У цю будівлю десятки людей вклали свою любов та серце, щоб діти тут були як вдома та не відчували жодних незручностей. А також анонсував підготовку до появи у Чорткові ще одного реабілітаційного центру для повнолітніх людей.
Також під час відкриття оновленого центру представник страхової компанії PZU Україна Володимир Пандрак передав від голови правління компанії Яцека Адріана Матусяка благодійний внесок у розмірі 30 тисяч гривень та подарунки для всіх вихованців закладу.
Як готувався центр до відкриття, а також найцікавіші моменти з цього довгоочікуваного дня – дивіться у відеосюжеті Чортківської міської ради.
 
 
 
 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту