Чортків online

ЗАКЛАДИ ОСВІТИ ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПЕРЕВІРЯТИ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

 
Триває обстеження закладів освіти Чортківської громади напередодні початку нового навчального року. Головне зараз – наявність облаштованих захисних укриттів, готовність котелень до опалювального сезону та стан харчоблоків у садочках, гімназіях та ліцеях громади.
Комісія, до котрої входять працівники Чортківської міської ради (управління освіти, молоді та спорту; відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи), ДСНС, поліції, Чортківського районного управління Держпродспоживслужби здійснила об’їзд Горішньовигнанської гімназії, Білівського опорного закладу, ДНЗ №1, Чортківських гімназій №6 та №2.
Оглянули санвузли, їдальні, класні кімнати, спортивні зали тощо. Особливо ретельно перевіряли стан укриттів та готовність котелень до опалювального сезону.
Зауважимо, що кожен заклад освіти має отримати безпековий акт перевірки відповідно до чинних вимог. У акті, який готує комісія, буде визначено стан готовності навчального закладу до початку нового навчального року. На основі акту Тернопільська обласна військова адміністрація даватиме рекомендації про форму навчання закладів освіти: очна, змішана, дистанційна тощо.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту