Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного та регламенту роботи сімдесят восьмої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 03 жовтня 2023 року

ПРОЕКТ
порядку денного та регламенту роботи сімдесят восьмої сесії Чортківської міської
ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 03 жовтня 2023 року

1.Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Чорткова».
2. Про роботу Центру культурних послуг м.Чортків ім. К. Рубчакової за поточний період 2023року.
3. Про стан оздоровлення дітей та підлітків міста в літній період 2023 року.
4.Про звільнення від плати за електроенергію в харчоблоках їдалень закладів загальної середньої освіти ФОП Піхуника Юрія Михайловича.
5.Про затвердження Статуту Чортківського ліцею №1 мені Маркіяна Шашкевича Чортківської міської ради Тернопільської області у новій редакції
6.Про внесення змін до штатного розпису Чортківського міського комунального закладу « Палац дітей та юнацтва» Чортківської міської ради
7.Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021—2025 роки в Чортківській міській територіальній громаді
8.Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чортківської міської ради на 2021-2023 роки.
9.Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Чортківська міська стоматологічна поліклініка» Чортківської міської ради на 2021-2023 роки.
10.Про перейменування Чортківського міського комунального центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Дорога в життя» з відділенням денного перебування м. Чортків Тернопільської області та затвердження Положення в новій редакції».
11. Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги.
12.Про внесення змін до Програми надання адресної грошової допомоги громадянам Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
13.Про внесення змін до рішення міської рад від 24 грудня 2020 року № 89 «Про затвердження Програми «Милосердя» на 2021-2023 роки»
14.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №88 «Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки на території Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки».
15. Про надання дозволу на безоплатну передачу основних засобів.
16.Про погодження техніко-економічного обґрунтування доцільності передачі комплексу нерухомого майна, що належить державі в особі дочірнього підприємства «Тернопільський облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» у комунальну власність Чортківської міської територіальної громади.
17.Про внесення змін до основних фінансових показників підприємств на 2023 рік та затвердження звітів про виконання фінансових планів комунальних підприємств «Благоустрій», «Міськсвітло», «Парковий культурно-спортивний комплекс», «Ритуальна служба», «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства», «Чортків дім», «Чортківський комбінат комунальних підприємств» Чортківської міської ради за ІІ квартал 2023 року.

18.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №125 «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки».
19.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №119 «Про затвердження Програми відшкодування різниці між розміром тарифу на житлово-комунальні послуги та розміром витрат на їх надання для жителів Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки».
20.Про створення комунального підприємства «Міський транспорт» Чортківської міської ради.
21.Про внесення змін до Статусу комунального підприємства «Чортків дім» Чортківської міської ради.
22. Про співфінансування ремонту доріг загального користування місцевого значення.
23. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.
24. Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023роки.
25.Про надання дозволу Чортківській міській раді на безоплатне прийняття на баланс транспортного засобу
26. Про затвердження Програми фінансової підтримки Управління соціального захисту населення Чортківської обласної військової адміністрації на 2023-2025 роки.
27. Про затвердження договору з Чортківською міською радою.
28. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 9 грудня 2022 року №1211 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2023 рік».
29. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реставрація ( ремонт реставраційний) нежитлової будівлі на вул. Остапа Маньовського, 1 в м. Чортків Тернопільської обл.»
30. Про скасування рішення міської ради від 19 лютого 2016 року № 129 «Про затвердження Положення про порядок розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності в місті Чорткові».
31. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування по вул. Вільшана, м.Чортків Тернопільської області.
32. Про надання дозволу Чортківській міській раді на внесення змін до детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування по вул. Незалежності, 53 в м. Чортків Тернопільської області.
33. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (розміщення КНС) по вул. Ягільницька, м. Чортків Тернопільської області.
34. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального житлового будинку по вул. Богдана Хмельницького в м. Чортків Тернопільської області.
35. Про відмову *** у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража по вул. Млинарській в м. Чортків Тернопільської області.

36. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності, розташованих за межами населеного пункту села Біла Чортківського району Тернопільської області.
37. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, розташованих за межами населеного пункту с. Біла Чортківського району Тернопільської області.
38. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Романа Шухевича в м. Чорткові Тернопільської області.
39.Про надання дозволу *** на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) в оренду по вул. Карпина,*** в с.Біла Чортківського району Тернопільської області.
40. Про надання дозволу *** на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) в оренду по вул. Карпина,*** в с.Біла Чортківського району Тернопільської області.
41.Про надання дозволу *** на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), розташовану за межами населеного пункту села Біла Чортківського району Тернопільської області.
42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту села Біла Чортківського району Тернопільської області.
43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту села Переходи Чортківського району Тернопільської області.
44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул.Польова,***в с.Росохач Чортківського району Тернопільської області.
45. Про затвердження комісійного акту щодо не порушення меж земельної ділянки *** по вул. Фредеріка Шопена,***в м. Чортків Тернопільської області.
46.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в м. Чортків Тернопільської області.
47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність *** земельної ділянки, розташованої по вул. Перемоги,
***в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.
48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність *** земельної ділянки, розташованої по вул. Бурта,
*** в с. Біла  Чортківського району Тернопільської області.
49.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність *** земельної ділянки, розташованої по вул. Кубова, 31 в
с. Скородинці Чортківського району Тернопільської області.
50.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність ***, ***, *** земельної ділянки, розташованої по вул. Катерини Рубчакової, *** в м. Чортків Тернопільської області.
51.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність ***, *** земельної ділянки, розташованої по вул. Гранична, ***  в м. Чортків Тернопільської області.
52.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) *** та виділення в натурі (на місцевості) належної їй земельної частки (паю), розташованої за
межами населеного пункту села Переходи Горішньовигнанського старостинського округу Чортківського району Тернопільської області.
53.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) *** та виділення в натурі (на місцевості) належної їй земельної частки (паю), розташованої за
межами населеного пункту села Біла Чортківського району Тернопільської області.
54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ОСББ «Залізнична 13» по вул. Залізнична,13 в м. Чортків Тернопільської області.
55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування КП «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Чортківської міської ради по вул. Олеся Гончара в м. Чортків Тернопільської області.
56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Тернопільському обласному центру з гідрометеорології по вул. Об’їзна в м. Чорткові Тернопільської області.
57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» по вул. Дмитра Вітовського в м. Чорткові Тернопільської області.
58. Про передачу міському комунальному ринку Чортківської міської ради в постійне користування земельної ділянки по вул.Олеся Гончара,21 в м.Чортків Тернопільської області.
59. Про передачу в оренду *** земельної ділянки, розташованої по вул. Заводська, *** в м. Чорткові Тернопільської області.
60. Про передачу в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» земельної ділянки в межах населеного пункту села Переходи Чортківського району Тернопільської області.
61. Про внесення змін до рішення міської ради від 28 вересня 2022 року № 1132 «Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Копичинецька, 99 в м. Чорткові (за межами населеного пункту с. Горішня Вигнанка) Чортківського району Тернопільської області».

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту