Чортків online

Проект порядку денного та регламенту роботи вісімдесятої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання

                                            Проект порядку денного

та регламенту роботи   вісімдесятої сесії  Чортківської міської ради VІІІ скликання

1.Про стан надання адміністративних  послуг відділом ЦНАП за 9 місяців 2023 року.

2.Про хід виконання  в 2023році Програми по забезпеченню безоплатного і пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп жителів Чортківської міської територіальної громади.

3.Про стан ведення претензійно-позовної роботи комунального підприємства «Чортківське виробниче управління водопровідно – каналізаційного господарства», комунального підприємства «Чортківський комбінат комунальних підприємств» та  комунального підприємства «Чортків дім».

 4.Про припинення повноважень старости Білівського старостинського округу.

5.Про нагородження орденом  Чортківської міської ради « За заслуги перед громадою»

6.Про внесення змін до Програми підтримки  військовослужбовців Чортківської міської територіальної громади, які брали (беруть)  участь в захисті України, їх сімей та членів сімей загиблих військовослужбовців на  2023-2025роки.

7.Про внесення змін до Програми фінансування видатків на  компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян Чортківської міської територіальної громади автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування на 2021-2023роки.

8.Про  затвердження Програми надання адресної грошової допомоги громадянам Чортківської міської територіальної громади на 2024-2026роки.

9.Про затвердження Програми підтримки осіб Чортківської міської територіальної громади, які страждають на рідкісні захворювання на 2024-2026 роки.

  1. Про затвердження цільової Програми соціальної підтримки громадян Чортківської міської територіальної громади «Турбота» на 2024-2026 роки.

 

  1. Про затвердження Програми фінансової підтримки Чортківського відділу Управління Державної міграційної служби у Тернопільській області на 2023-2026 роки.

12.Про внесення змін до Програми фінансової підтримки ***  на 2023 рік.  

13.Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Чортківської міської територіальної громади  на 2024-2026 роки.

14.Про затвердження Програми ефективного розвитку та підтримки ОСББ Чортківської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

15.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №120 «Про затвердження Програми чисельності безпритульних тварин у Чортківській міській територіальній громаді на 2021-2023роки».

16.Про затвердження Програми регулювання чисельності тварин гуманними методами на території Чортківської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

17.Про затвердження Програми організації суспільно-корисних робіт для правопорушників на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно-корисних робіт на території Чортківської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2022року №1226 « Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Чортківської міської територіальної громади пасажирського автобуса TEMSA»

19.Про  затвердження Програми розвитку туризму в Чортківській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки.

  1. Про затвердження Програми «Картка Чортків’янина»  на  2024-2026 роки.

21.Про затвердження  Програми розвитку місцевого самоврядування   Чортківської  міської територіальної громади  на 2024-2026 роки.

22.Про затвердження Програми міжнародного співробітництва Чортківської міської територіальної громади на 2024-2026роки.

  23.Про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна розташованого на території Чортківської міської територіальної громади для подальшого набуття права комунальної власності.

24.Про внесення змін до рішення міської ради від 23 серпня 2023 №1590 «Про встановлення пільг (звільнення) зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Чортківської міської територіальної громади».

25.Про  втрату чинності  рішень міської ради.

  1. Про надання дозволу на безоплатну передачу матеріальних цінностей.
  2. Про укладення договору позички транспортного засобу.

 

  1. Про затвердження договорів з Чортківською міською радою.

29.Про затвердження звіту про виконання бюджету Чортківської міської територіальної   громади  за 9- ть місяців 2023року.

30.Про внесення змін і  доповнень до рішення міської ради від 9 грудня 2022 року №1211 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2023 рік».

 31.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Вільховець, с. Горішня Вигнанка, Чортківська міська територіальна громада, Тернопільської області.

32.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва готельно-ресторанного комплексу з магазинами та логістично-автомобільним центром по вул. Копичинецька, м.Чортків, Чортківська міська територіальна громада, Тернопільської області.

33.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для    будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Надрічна, 65, м.Чортків, Чортківська міська територіальна громада, Тернопільської області.

34.Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального гаража на вул. Д. Січинського у м. Чортків Тернопільської області.

35.Про надання згоди на передачу права власності на земельну ділянку, укладання договору про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку із добровільною відмовою власника.

36.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності, розташованих по вул. Степана Бандери, 5А в місті Чортків Тернопільської області.

37.Про надання дозволу *** на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), розташовану за межами населеного пункту села Біла Чортківського району Тернопільської області.

38.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, яка розташована по вул.Копичинецька в м.Чортків Тернопільської області.

39.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту села Росохач Чортківського району Тернопільської області.

40.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення, яка розташована за межами населеного пункту села Біла Чортківського району Тернопільської області.

41.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшого продажу права оренди на земельних торгах, яка розташована за межами населеного пункту села Переходи Чортківського району Тернопільської області.

42.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в м. Чортків Тернопільської області.

43.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

44.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність *** земельної ділянки, розташованої по вул. Чорний Ліс,***в с. Переходи  Чортківського району Тернопільської області.

45.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність *** земельної ділянки, розташованої по вул. Середня,*** в с. Бичківці  Чортківського району Тернопільської області.

46.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність ***земельної ділянки, розташованої по вул. Молодіжна,*** в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

47.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність ***, *** земельної ділянки, розташованої по вул. Заводська,***  в м. Чортків Тернопільської області.

48.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність *** земельної ділянки, розташованої по вул. Білецька,***  в м. Чортків Тернопільської області.

49.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність *** земельної ділянки, розташованої по вул. Сім’ї Юрчинських,*** в м. Чортків Тернопільської області.

50.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) *** та виділення в натурі (на місцевості) належної їй земельної частки (паю), розташованої за межами населеного пункту села Біла Чортківського району Тернопільської області.

51.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ОСББ «Затишок-2» по вул. Володимира Пітушевського, 2 в м. Чортків Тернопільської області.

52.Про передачу в оренду ВАТ Чортківський завод «Агромаш» земельної ділянки, розташованої по вул. Князя Володимира Великого,29 в м. Чорткові Тернопільської області.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту