Чортків online

ВІДБУЛИСЬ НАВЧАННЯ ДОБРОВОЛЬЧИХ ФОРМУВАНЬ: ЧОРТКІВСЬКЕ ДФТГ ТЕЖ БРАЛО УЧАСТЬ

 
З 10 по 12 листопада у Чортківському районі відбулись навчальні збори добровольчих формувань територіальних громад Тернопільської області, де добровольці пройшли підготовку із інженерної, тактичної і медичної справи. Також члени ДФТГ пройшли курс розвідки безпілотними дронами. У навчаннях взяло участь ДФТГ Чортківської громади.
Добровольче формування територіальної громади є воєнізованим підрозділом, сформованим на добровільній основі з громадян України, які проживають у межах відповідної тергромади. ДФТГ призначене для участі у підготовці та виконанні завдань тероборони в межах території відповідної громади.
Зі слів командира одного із командирів ДФТГ, навчальні збори були інформативними, цікавими та виснажливими. Особовий склад у складних погодних та матеріальних умовах здобув нові навички та знання, які зможе використати під час служби у ДФТГ та в ТрО ЗСУ.
Чергові тренування відбулись завдяки підтримці голів Чортківської, Кременецької, Тернопільської, Гримайлівської та Скалатської громад.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту