Чортків online

ФАХІВЦІ УПРАВЛІННЯ КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ПРОЙШЛИ НАВЧАЛЬНИЙ КУРС ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ВІДЗНАКИ

 
Спеціалісти управління комунального господарства Чортківської міської ради пройшли базовий навчальний курс Європейської Енергетичної Відзнаки у рамках проекту «EXCITE» та отримали відповідні сертифікати.
Цей курс був розрахований на представників громад, учасників координаційних та робочих груп Європейської Енергетичної Відзнаки (ЄЕВ), координаторів та кандидатів в консультанти ЄЕВ, та складався з 12 модулів:
✅ 4 модулі про ЄЕВ.
✅ Основи енергоменеджменту.
✅ Організація Днів сталої енергії.
✅ Комунікаційні стратегії громад.
✅ Мобільність.
✅ Проектний менеджмент в громадах.
✅ Адаптація до зміни клімату.
✅ Європейський зелений курс.
Модулі охоплювали основні питання, які розглядаються на етапі первинної оцінки та впровадження системи сертифікації та управління якістю ЄЕВ в громадах, тому проходження курсу сприяє кращому розумінню методології ЄЕВ та більш ефективній співпраці між Association Energy Efficient Cities of Ukraine та учасниками робочих груп ЄЕВ.
❤️Чортківська міська рада висловлює щиру вдячність проекту «EXCITE» та Асоціації енергоефективних міст України за можливість навчатись, здобувати нові знання та навички. Ми прагнемо і надалі підвищувати свою професійну кваліфікацію, тож з нетерпінням очікуємо нових проектів!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту