Чортків online

7 ГРУДНЯ – ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

 
Шановні колеги, працівники органів місцевого самоврядування, депутати міських, районних та обласних рад, члени виконавчих комітетів, Чортківська громадо – прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування!
Це свято стосується КОЖНОГО українця, адже ми всі разом вирішуємо важливі питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашого села, міста, громади, області, країни!
Зараз ми всі як ніколи єдині. Нас вкотре об’єднав ворог. Ми працюємо, платимо податки, волонтеримо, забезпечуємо армію, допомагаємо усім, хто постраждав через війну, сотні тисяч із нас взяли до рук зброю та щодня метр за метром відвойовуємо свою землю!
Я, як голова Чортківської громади, хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з Вами робимо спільну справу – працюємо задля добробуту людей, робимо нашу громаду кращою та прагнемо спільної перемоги над ворогом.
З нагоди свята висловлюю вдячність та сподівання на подальшу плідну співпрацю своїм колегам, працівникам органів місцевого самоврядування, усім, кому зараз довірено представляти інтереси Чортківської громади.
Бажаю, щоб вас розуміли та підтримували люди і ніколи не покидала віра, надія та любов.
З глибокою повагою – міський голова Чорткова Володимир ШМАТЬКО
Возможно, это изображение текст
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту