Чортків online

Дорога Чортківська громадо!

 
У ці дні, нарешті, зі всім цивілізованим світом ми відзначаємо одне із найвеличніших християнських свят – Різдво Христове.
Вже два роки по нас запускають ракети та дрони, нам вимикали електрику, нам підривали нафтобази, нам знищували лікарні, дитячі садки та школи, у нас забирали хліб, як і сотню років тому. Але ми вистояли: ми завдяки підтримці цивілізованого світу навчились перетворювати московські ракети у металобрухт, ми закупили генератори та освітили свої домівки, ми переорієнтували ринки палива та продовжуємо доставляти допомогу воїнам на фронт, ми все рівно виростили для наших дітей свій запашний український хліб.
А головне – ми стали світлом один для одного! Так само новонароджений Ісус стає світлом для усього християнського світу. Різдво – це народження Надії, безмежної Любові, непереможного Світла. Це самопожертва, це перемога над кривдою, злобою, страхом і смертю.
Ми усі віримо, що зовсім скоро шпальти усіх світових газет ряснітимуть однаковими заголовками: «Війна закінчилась. Україна перемогла»! Ми усі віримо, що зовсім скоро наші брати і сестри, які змушені були покинути свої домівки, повернуться у рідні міста і села та творитимуть нову Україну! Ми усі віримо, що наші воїни-титани повернуться додому та обіймуть своїх батьків, коханих, дітей.
Втім, як заповідав нам видатний, геніальний українець Богдан Гаврилишин, ми повинні не тільки мріяти, а й діяти. Тому наше завдання – працювати, сплачувати податки, донатити на Збройні Сили України, не залишатись осторонь проблем українців, які вимушено покинули домівки, підтримувати родини загиблих Героїв. І головне – не здаватись, бо ми не зазіхаємо на чуже, ми відстоюємо своє, рідне.
ХРИСТОС СЯ РОЖДАЄ! СЛАВІМО ЙОГО!
З повагою, Чортківський міський голова Володимир ШМАТЬКО
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту