Чортків online

У КОМУНАЛЬНИХ АВТОБУСАХ ЗАПРАЦЮЄ ЕЛЕКТРОННИЙ КВИТОК

 
Вже із 1 січня у Чортківській громаді в тестовому режимі для зручності пасажирів у комунальних ❗️ автобусах запрацює електронний квиток. Як і де його отримати та як поповнювати – читайте далі.
🎫Електронний квиток – це чіпована пластикова карта, яку можна безкоштовно отримати у представника перевізника у фоє Чортківської міської ради. Працівник допоможе вам поповнити карту на обрану вами суму у терміналі, щоб у подальшому ви могли здійснювати оплату за проїзд цією картою. Згодом електронний квиток можна буде поповнювати самотужки в терміналах самообслуговування. Про конкретні адреси точок поповнення повідомимо додатково згодом.
У комунальних автобусах можна розрахуватись банківською картою, пристроєм з NFC, «Карткою чортків’янина» (для пільговиків), електронним квитком, а також тимчасово готівкою. Проїзд при безготівковій оплаті вартує 13 грн, готівкою – 15 грн.
💳Чортківська міська рада у найближчому майбутньому впровадить повністю безготівкову форму оплати у комунальних автобусах. Безготівкова оплата дозволить зробити сферу комунальних перевезень та доходи прозорими.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту