Чортків online

ПАТРОНАТНЕ ВИХОВАННЯ ЯК ОДНА З ФОРМ ЗАЙНЯТОСТІ

 
8 лютого в Чортківській філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбулося чергове засідання клубу для безробітних “Шлях до успіху” на тему “Патронатне виховання як одна із форм зайнятості” за участю начальника служби у справах дітей Чортківської міської ради Наталії Заяць та головного спеціаліста Тетяни Пастух.
✅ Під час заходу були розглянуті актуальні питання запровадження послуги патронату над дитиною, її суть, принципи, організація процесу, вимоги до надавачів цієї послуги, відбір та система їх підготовки, оплата праці вихователів, алгоритм надання даної послуги та процедури прийняття рішень в інтересах дитини.
✅ Начальник служби у справах дітей Чортківської міської ради Наталія Заяць відмітила, що: «Стати патронатним вихователем – це знайти офіційну оплачувану роботу і підтримати дітей, які опинились в складних життєвих обставинах». Також вона акцентувала увагу, що патронатний вихователь несе повну відповідальність за життя, збереження та покращення здоров’я дитини. Тому рішення про працевлаштування тимчасовими батьками потребує обміркування та зваженості.
✅ На завершення заходу присутні отримали вичерпні відповіді на всі поставлені свої запитання та інформацію, куди звертатися в разі позитивного рішення.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту