Чортків online

Проект порядку денного вісімдесят шостої позачергової сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання

Проект    порядку  денного

  вісімдесят шостої позачергової   сесії   Чортківської  міської ради VІІІ скликання

 

1.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж Чортківської міської територіальної громади.

 2.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, розташованої за межами населеного пункту с. Біла Чортківського району Тернопільської області

3.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності, розташованих за межами населеного пункту с. Біла Чортківського району Тернопільської області

4.Про надання дозволу *** на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), розташовану за межами населеного пункту с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

5.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в м.Чортків Тернопільської області.

6.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

7.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність *** земельної ділянки, розташованої по вул. Бригада,***в с.Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

8.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) *** та виділення в натурі (на місцевості) належної йому земельної частки (паю), розташованої за межами населеного пункту с.Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

9.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  з метою передачі в користування (на умовах оренди) *** по вул.Карпина,*** в с.Біла Чортківського району Тернопільської області

10.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (ЦРП-1) в м.Чортків Тернопільської області.

11.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго», місце розташування: Тернопільська область, м.Чортків, вул. Копичинецька, 99 (за межами населеного пункту с. Горішня Вигнанка).

12.Про передачу в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» (ЗТП-78) земельної ділянки, розташованої за межами населеного пункту с. Горішня Вигнанка Чортківського району  Тернопільської області.

13.Про передачу в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» (ЗТП-411) земельної ділянки, розташованої в  с.Бичківці Чортківського району  Тернопільської області.

14.Про продаж на земельних торгах права оренди на земельні ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

15.Про затвердження детального плану території будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури по вулиці Сім’ї Юрчинських, 33 в місті Чортків Тернопільської області (в межах населеного пункту).                                       

16.Про надання дозволу Чортківській гімназії №3 імені Романа Ільяшенка Чортківської міської ради на взяття на баланс матеріальних цінностей.

  1. Про скасування рішення Чортківської міської ради.

18.Про надання дозволу на безоплатну передачу транспортних засобів.

19.Про надання дозволу  комунальному підприємству «Чортківське виробниче управління водопровідно – каналізаційного господарства» на списання транспортних засобів.                                         

20.Про внесення змін до рішення міської ради від 30 січня 2024 №1911  « Про  надання дозволу Чортківському  комбінату комунальних підприємств на участь в електронному аукціоні щодо оренди нерухомого майна.

21.Про нагородження відзнаками Чортківської міської ради.

22.Про затвердження договору  з Чортківською міською радою.

23.Про внесення   змін  до рішення міської ради від 08 грудня 2024 №1797 «Про  бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2024 рік».

24.Про затвердження звіту про виконання бюджету Чортківської міської територіальної громади за 2023 рік.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту