Чортків online

ЦНАП ЧОРТКОВА ДОСТУПНИЙ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ!

 
Беручи до уваги статистику по Україні, мінімум 6% відвідувачів Центрів надання адміністративних послуг – це люди з інвалідністю. Схожі цифри маємо і у нашій Чортківській громаді. Тому нагадуємо, що ЦНАП Чорткова повністю облаштований та доступний для людей з інвалідністю.
1️⃣ Будівля Чортківської міської ради має пандус із правильним кутом, тож людина з інвалідністю може самотужки, без сторонньої допомоги, дістатись до будівлі. Двері теж встановлено відповідно до усіх чинних вимог законодавства.
2️⃣ Далі людина потрапляє у фоє. Для того, щоб отримати більшість адміністративних послуг, не потрібно ходити по кабінетах. Достатньо звернутись до адміністратора на рецепції, а вже він викличе потрібного працівника.
3️⃣ У фоє також є інформаційний сенсорний стіл, що містить спеціальні режими перегляду інформації для людей із вадами зору та пристрій для людей з вадами слуху, що забезпечить комфортне спілкування з людьми із слуховими апаратами.
4️⃣ Втім, є випадки, коли людині таки потрібно потрапити у кабінети ЦНАПу. Для таких випадків у фоє обладнано електронний пандус, яким допоможуть скористатись працівники центру надання адміністративних послуг.
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту