Чортків online

НОВЕ ОБЛАДНАННЯ ТА РЕМОНТИ ДЛЯ ЧОРТКІВСЬКОЇ СТОМАТОЛОГІЧНОЇ ПОЛІКЛІНІКИ

 
Продовжуємо розвивати якісні комунальні стоматологічні послуги у Чортківській громаді. Протягом минулого року для потреб міської комунальної стоматологічної поліклініки за кошти платників податків громади придбали рентгенівський дентальний апарат GRANUM (76 тис.), візіограф для оцифрування рентгенівських знімків SENSOR (46 тис.), капітально відремонтували санвузол, замінили двері тощо.
Зауважимо, що у 2023 році до Чортківської комунальної стоматполіклініки було 14 543 звернення, проліковано 5 699 зубів, виготовлено понад 150 коронок, більше 200 знімних протезів. Також безкоштовно проліковано 93 учасників бойових дій та 19 членів сімей загиблих Героїв.
Вартість медикаментів та медичних матеріалів для видалення зубів, лікування карієсу та лікування однокореневих каналів зубів пільговим категоріям людей компенсовують із бюджету Чортківської громади.
Зазначимо, що лікарі-стоматологи за надані стоматологічні послуги учасникам бойових дій та членам їхніх сімей не отримують коштів, тобто працюють виключно на волонтерських засадах. Адже заробітну плату працівникам стоматполіклініки не платить ні міська рада, ні Національна служба здоров’я України. Лікарі-стоматологи, надаючи платні послуги, зароблять і собі на зарплату, і медичним сестрам, і загалом на утримання установи.
Цікаво, що середня вартість пролікованого випадку у Чортківській комунальній стоматологічній поліклініці значно дешевше, ніж у приватних клініках (у двічі, а подекуди і втричі!). Зважаючи на складний час для всієї України та українців, закликаємо у випадку необхідності звертатись саме до лікарів-стоматологів Чортківської міської стоматологічної поліклініки, де ви за доступними цінами отримаєте якісні послуги!
Нагадаємо, стоматологічна поліклініка функціонує в окремому приміщенні поблизу Центру первинної медико-санітарної допомоги, що по вул. Д.Пігути у Чорткові.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту