Чортків online

КАНАЛІЗАЦІЯ – НЕ СМІТНИК: ЩО ЗНАХОДЯТЬ АВАРІЙНІ БРИГАДИ ЧОРТКІВСЬКОГО ВОДОКАНАЛУ?

 
Різне лахміття, пластик, одяг, банки, дитячі підгузники та навіть мобільні телефони. Водоканал вже давним-давно нічим не здивувати, адже що тільки аварійні бригади не витягували із каналізації. Чи не щодня до Чортківського водоканалу приходять заявки про закупореність каналізаційних мереж…
🗣 «Люди туди пхають все, що тільки можна спустити в унітаз. За стандартом – ганчір’я, закрутки та засоби гігієни. Найбільшою проблемою є вологі серветки, які не розчиняються у воді. Купу ганчірок витягували днями по вул. Січинського, можете глянути на фото», – каже начальник КП Чортків водоканал Віктор Гордієнко.
Також у багатьох точках по місті у каналізаційних колекторах є своєрідні «пастки» – металеві ґрати, які перевіряють працівники водоканалу кожного тижня та обслуговують каналізаційні насосні станції. Проблемно також те, що у Чорткові немає окремої дощової каналізації. Каналізаційні стоки та всі опади у вигляді дощу потрапляють в єдиний колектор, через що, буває, каналізаційні люки «вибухають».
🛠 Зауважимо, що аварійні бригади Чортківського водоканалу працюють ЦІЛОДОБОВО. Одна група із двох людей (водій та слюсар) працює добу, потім заступає наступна. Аварійна служба має в арсеналі асенізаційні автомобілі, VW Crafter із гідродинамічною установкою та автомобіль-мулосос.
📞 Для виклику аварійної бригади можна залишити заявку на сайті водоканалу – https://chortkivvoda.te.ua/povidomyty-pro-mistse-avariyi/

 або зателефонувати за номером: (03552)2-23-67 в робочі дні з 8 до 17 год., або 067-350-96-43 – цілодобово.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту