Чортків online

БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ У ЧОРТКОВІ: РЕАЛЬНІСТЬ, А НЕ МРІЯ

 
Питання безбар’єрності протягом останніх років набирало все більшої актуальності, а тепер, коли через велику війну багато українців отримали різного роду травми внаслідок бойових дій, – працювати у цій галузі потрібно ще оперативніше та ефективніше. Втім приємно констатувати, що станом на зараз вже зроблено багато роботи у цьому напрямку.
Свої враження про отримання послуги з оформлення паспорту для виїзду закордон у Центрі надання адміністративних послуг розповіла 70-річна Юлія Василівна, яка через війну переїхала із Київщини до Чорткова та проживає у «Домі милосердя»: «Хотіла подати документи на оформлення закордонного паспорта. Оскільки я пересуваюсь на візку, зателефонувала до територіального центру соціального обслуговування Чорткова, замовила послугу «Соціальне таксі». Автомобілем мене привезли до міської ради, охоронець, напевно, у камері бачить мене та самотужки відкриває двері. Далі скористалась підйомником, повністю безбар’єрно потрапила до кабінетів ЦНАПу та швидко отримала бажану послугу».
Зі слів Юлії Василівни, до цього у районних центрах вона ніколи не зустрічала таких умов ні в міських радах, ні в інших державних установах: «Я бачила таке лише у Києві в міністерствах. Тож я щиро вражена, що у Чорткові такий сервіс».
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту