Чортків online

ДО ЧОРТКОВА ЗАДЛЯ ОБМІНУ ДОСВІДОМ ПРИЇХАЛИ ПРЕДСТАВНИКИ ГРОМАД ІЗ П’ЯТИ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ

 
Сьогодні протягом дня у Чорткові гостювали представники громад з Одещини, Волині, Сумщини, Чернігівщини, Буковини та Дніпропетровщини, щоб ознайомитись із досягненнями нашої громади у сферах благоустрою, інфраструктури, медицини, проектною та грантовою роботою тощо.
Ця навчальна поїздка для наших гостей була організована Агенцією відновлення та розвитку, яка за підтримки UNDP в Україні та KPMG Ukraine реалізує проєкт із розробки планів відновлення та розвитку, а також допомагає залучати громадськість до цієї роботи у згаданих громадах.
У Чорткові були представники шести громади: Куяльницької (Одеська обл.), Нововолинської (Волинська обл.), Охтирської (Сумська обл.), Хмелівської (Сумська обл.), Прилуцької (Чернігівська обл.), Чернеччинської (Дніпропетровська обл.) та Вижницької (Чернівецька обл.). Під час зустрічі міський голова Чорткова Володимир Шматько розповів про ключові досягнення його команди, особливості роботи у час повномасштабної війни, успішні кейси та проекти, які вдалось втілити у такий складний час.
Директор КП «Агенція місцевого економічного розвитку» Олександр Карпенко презентував проект «Сонячний Чортків», що передбачає встановлення дахових та наземних сонячних станцій задля потреб критичної інфраструктури громади та підвищення енергонезалежності важливих комунальних закладів.
Потім делегація вирушила на ряд об’єктів. Зокрема, гості побачили модернізовані Чортківські ліцеї №5 та №7, відреставровані каналізаційні очисні споруди Чорткова, взяли участь у відкритті нового педіатричного відділення у Чортківській центральній міській лікарні та оглянули завершальний етап будівництва смарт-квартир для українців із півночі, сходу та півдня України, які, тікаючи від війни, знайшли прихисток у нашій громаді (проект реалізовується за кошти міжнародних донорів).
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту